Dyane Vereniging Nederland

Menu

       
Forum Dyane Vereniging Nederland

Gekoppelde gebeurtenissen

  • 16 september 2017: Citroën Markt Noord Uffelte: 16-09-2017

Auteur Topic: 16 september 2017: Citroën Markt Noord Uffelte  (gelezen 1074 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Quinten

  • DVN bestuur
  • Hero Member
  • *
  • Berichten: 747
  • 1. Lid DVN?: Ja
  • 3. Dyane of Acadiane?: Dyane
  • 5. Woonplaats: Amsterdam
  • 6. Provincie: Noord-Holland
16 september 2017: Citroën Markt Noord Uffelte
« Gepost op: 14-07-2017 20:08 »
Victor, Wout en Lars laten ons het volgende weten:

Citroen Markt Noord Uffelte 16 september 2017

De afgelopen vier markten van Citroën Markt Noord hebben naar ons idee bewezen dat er behoefte is aan dergelijke markt in het mooie noorden van ons land. Daarom vindt u ook voor de vijfde maal in 2017 hier gelegenheid om uw onderdelen te verkopen en gelijkgestemde Citrofielen te ontmoeten.
Kom naar Uffelte op zaterdag 16 september 2017, zet deze datum vast en kom kijken, kopen en verkopen. Wij rekenen voor de vijfde keer weer op een mooie opkomst van veel liefhebbers met hun Citroens. De entree is gratis.
De markt is ook bedoeld voor overige Citroën activiteiten zoals boeken, autoverhuur, autoverkoop en presentaties.
In Appelscha is, net als elk jaar, ook weer gelijktijdig, een grote oldtimerdag waar duizenden mensen met oldtimers op af komen, dat is op 20 minuten van Uffelte en kan een heel mooie combinatie zijn voor een gezellig dagje uit voor de kijkers/zoekers, ook dit is gratis entree.
Binnenstaan;
Er is de grote feestzaal waar men overdekt binnen het café restaurant Frederikshaven kan staan en er is uiteraard voor ons natje en droogje van alles te krijgen, sanitair ruim aanwezig.
Een tafel kost € 3.- voor particulieren (max.2) en/of clubs (max. 1) en € 6.- voor handelaren, maximaal 2 per equipe. De afmetingen van een tafel zijn ongeveer 120 x 60 cm, graag doek ter bescherming tafel zelf meenemen, vette en grote onderdelen graag buiten aanbieden. Gewoon komen = eigen risico, geen garantie op tafel.
Buitenstaan:
Geen reservering nodig, er is buiten voldoende ruimte om je onderdelen uit te stallen. Eigen voorzieningen meenemen is dan natuurlijk nodig. Handelaren buiten € 3.- tot 5 meter lengte, boven de 5 meter € 6.- , uw handel dient dan naast de auto in de lengterichting te staan.
Citroëns te koop aanbieden is voor iedereen gratis op het parkeerterrein (ook handelaren, mits er geen onderdelen bij staan), aanwijzingen opvolgen van de organisatie. Citroën gerelateerde sponsoren ook welkom in overleg.
Contact & Reserveren tafels: Wie het eerst komt, die het eerst maalt.
Victor Hund 06-21810369 citroenmarktnoord(at)gmail.com
Wout van Haaster 0516-769005 citroenmarktnoord(at)xs4all.nl
Lars Faber 0610441279 LarsFaberr(at)gmail.com
Of vul het contactformulier in op de website www.Citroënmarktnoord.nl
Welkom vanaf 10.00 uur, de markt start om 10.00 uur en sluit om 16.00 uur, om 17.00 dient alles ontruimd te wezen, afval zelf medenemen. Het is niet de bedoeling dat standhouders binnen zowel als buiten tijdens de opening hun standplaats opruimen en het geheel verlaten.
Citroens parkeren op de speciale Citroen parkeerplaats. Vreemde merken parkeren achter de wal op de Schapelsteeg in de berm of over de brug op de Egginkstraat in de berm. Dit geldt ook voor tafelhuurders en andere standhouders, per slot van rekening is Citroën het leukst, dus kom er ook mee naar deze markt!.
Lokatie; Café restaurant Frederikshaven , Rijksweg 41, Uffelte, Drenthe, 10 minuten ten noorden van Meppel.

Dyane: een wereldwonder