Dyane Vereniging Nederland

       
Forum Dyane Vereniging Nederland

Auteur Topic: CitroExpert bestaat 20 jaar!  (gelezen 5381 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Quinten

  • DVN bestuur
  • Hero Member
  • *
  • Berichten: 1002
  • 3. Dyane of Acadiane?: Dyane
  • 1. Betalend lid DVN?: Ja
  • 5. Woonplaats: Amsterdam
  • 6. Provincie: Noord-Holland
CitroExpert bestaat 20 jaar!
« Gepost op: 30-11-2016 21:36 »
Wij kregen het volgende bericht van Wouter Jansen en fred Jansz, de drijvende krachten achter het mooie blad CitroExpert en willen dat graag met jullie delen.

Wat eind 1996 begon als een voorzichtig experiment, heeft zich twintig jaar later ten volle bewezen: het 100%-Citroënmagazine CitroExpert. Om het maar op zijn Frans te zeggen: la référence Citroën!
Een geslaagde combinatie van alles wat met het iconische merk te maken heeft. Elke twee maanden -intussen 120 nummers- weer een even interessant als gevarieerd aanbod van artikelen: restauratieverslagen, typebeschrijvingen, reportages, historische stukken, ... Van het eerste Type A via Traction, 2cv, DS, HY, SM alsmede talloze andere old- & youngtimers tot aan het huidige aanbod, opgesplitst in de merken Citroën en DS.
Maar ook de verzamelaar van alles daar omheen wordt niet vergeten - miniaturen, boeken en postzegels, mits van de double chevron voorzien natuurlijk. Een collectie bladen die samen met de overige publicaties van deze uitgever in totaal een kleine 13.000 pagina's (!) leesvoer voor de CitroEnthousiast oplevert. En het goede nieuws is dat ze nog lang niet van plan zijn om hiermee te stoppen, sterkter nog: de stapel artikelen-in-wording lijkt alleen nog maar te groeien.
Voldoende redenen dus om telkens weer het geschatte aantal van 10.000 lezers 'all-over-the-world' te plezieren. Want al bevindt het merendeel van de abonnées en losse-nummer-kopers zich in de Benelux, op elk werelddeel worden liefhebbers bereikt! Liefhebbers die soms alleen maar de plaatjes kijken, maar er zijn er ook die met behulp van Google-translate of een woordenboek CitroExpert woord voor woord uitpluizen.
Mocht u nog geen vaste lezer van CitroExpert zijn, ga dan naar www.citroexpert.nl of loopt binnen bij de beter gesorteerde kiosk (in NL én BE). Of kijk nog even in de goodybag van de afgelopen ICCCR, waarin een combinatie-uitgave van CitroExpert/ICCCR-catalogus zat.
Bienvenue chez CitroExpert!
Wouter Jansen & Fred Jansz

Dyane: een wereldwonder