Dyane Vereniging Nederland

       
Forum Dyane Vereniging Nederland

Auteur Topic: Dyaneblad januari 2012 extra bijzonder met de Dyane van Youp van 't Hek!  (gelezen 4990 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Quinten

  • DVN bestuur
  • Hero Member
  • *
  • Berichten: 1000
  • 3. Dyane of Acadiane?: Dyane
  • 1. Betalend lid DVN?: Ja
  • 5. Woonplaats: Amsterdam
  • 6. Provincie: Noord-Holland
Beste Dyane Vereniging leden: Binnen enkele dagen valt het nieuwe clubblad bij jullie op de mat.
Behave dat dit clubblad voor ons allemaal tot de standaardliteratuur behoort is het nu extra gezellig om te lezen hoe Youp van 't Hek op zijn briljante en geestige manier over zijn herinneringen met de Dyane schrijft in ons blad. Daarnaast zijn er weer de nodige weerkerende artikelen zoals de 12 vragen; nieuws uit het magazijn en nu ook een lang verhaal met veel leuke anekdotes en belevenissen van André Kelderman.
En heel belangrijk is natuurlijk de oproep voor de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging op zondag 4 maart om 12.00 uur in Den Gloeienden Gerrit te Hoogland.  Kom toch echt eens kijken op de ledenvergadering en ontmoet een aantal mede-Dyanisten. Behalve dat je hoort en kan meepraten over het wel en wee (vooral veel wel gelukkig!!) van onze vereniging is het ook nog eens echt gezellig en na afloop van de vergadering eten we een heerlijke pannekoek van Gerrit.
Tot slot kan ik melden dat het beloofde Acadiane nummer helaas niet doorgegaan is. Dat ligt echter vooral aan jullie: we hadden immers ruim van te voren gevraagd om contact met ons op te nemen om een stukje te schrijven en ons vooral uit te leggen waarom de Acadiane zoveel beter of fijner is dan de Dyane of waarom je het zo heerlijk vindt om te sleutelen of wat er anders is aan de Acadiane. Maar we hebben van helemaal niemand wat vernomen! Dus pak de computer en mail naar info@dyane.nl dat je een stukje wilt schrijven. Kan je niet schrijven, wil je niet schrijven: mail toch even. Want ik help daar wel bij!
« Laatst bewerkt op: 03-03-2013 10:07 door Fred »
Dyane: een wereldwonder