Dyane Vereniging Nederland

       
Forum Dyane Vereniging Nederland

Auteur Topic: Voorjaarnummer van Dyanevereniging: ACA-SPECIAL!!  (gelezen 2280 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Quinten

  • DVN bestuur
  • Hero Member
  • *
  • Berichten: 833
  • 1. Betalend lid DVN?: Ja
  • 3. Dyane of Acadiane?: Dyane
  • 5. Woonplaats: Amsterdam
  • 6. Provincie: Noord-Holland
Voorjaarnummer van Dyanevereniging: ACA-SPECIAL!!
« Gepost op: 21-12-2011 06:51 »
Waarschijnlijk hebben jullie het clubblad al ontvangen. Behalve allerlei aankondigingen en beschrijvingen van ervaringen met Dyane's en Acadianes staat hier ook een oproep in om voor het volgende nummer van ons blad (verschijnt medio februari) verhalen, tips, wetenswaardigheden etc. in te sturen over de Acadiane.
Met het kampeerweekend was het al te merken: de Acadiane kan zich echt in een steeds grotere interesse en belangstelling heugen. Er waren op het kampeerweekend in Twente bijna meer Acadianes dan Dyanes. Voor mij was dat de reden om het idee te lanceren om een special te maken over de Acadiane. Als John Vernooy nog had geleefd denk ik dat ik dat er in het bestuur niet zo gauw doorgekregen had, maar nu bleek het geen enkel probleem.
Dus Dyane en Acadianeliefhebbers: we hebben jullie verhalen nodig! Want zonder verhalen en foto’s over de Acadiane hebben we ook geen special. Ik verzorg een 12 vragen verhaal over de speciale Duitse kampeer Acadiane. Klim in de pen. Ga foto’s zoeken. Als je niet wilt of kunt schrijven: bel me dan: 020-6256719 of mail naar info@dyane.nl onder vermelding van ACAspecial en ik neem contact met je op voor een vraaggesprekje. Dan schrijf ik en hoef je alleen nog maar foto’s te leveren.
Niets hoeft dus een prima ACAspecial in de weg te staan! Artikelen en foto’s graag vóór 22 januari 2012 sturen naar info@dyane.nl o.v.v. ACAspecial. Dus laat vooral zien wat de Dyanerijders missen als ze geen Aca rijden!
« Laatst bewerkt op: 03-03-2013 10:08 door Fred »
Dyane: een wereldwonder