Dyane Vereniging Nederland

       
Forum Dyane Vereniging Nederland

Auteur Topic: zaterdag 16 maart 2024: A-markt in Liempde  (gelezen 1808 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Quinten

  • DVN bestuur
  • Hero Member
  • *
  • Berichten: 1002
  • 3. Dyane of Acadiane?: Dyane
  • 1. Betalend lid DVN?: Ja
  • 5. Woonplaats: Amsterdam
  • 6. Provincie: Noord-Holland
zaterdag 16 maart 2024: A-markt in Liempde
« Gepost op: 13-12-2023 16:02 »
Eindelijk is het weer zover, de 24ste A-markt.
De A-markt vindt voor de 3e keer plaats in LIEMPDE

De A-markt is inmiddels een begrip geworden voor Citroën rijdend en eendminnend Nederland en ver over de grenzen.
Het is de gelegenheid bij uitstek om die onderdelen in te kopen die nodig zijn voor het onderhoud en de restauratie van onze A-types. Zet de datum van zaterdag 16 maart 2024 in jouw agenda en kom die dag kijken, kopen en verkopen. Zoals elk jaar wordt het weer een drukbezochte markt, met een groot aantal bezoekers, zowel nationaal als internationaal.
We hebben de beschikking over een grote zaal en aan de achterkant een zeer groot grasveld en een verharde strook tegen het gebouw waarop iedereen zijn koopwaar kan uitstallen. Buiten het hek mag geen koopwaar worden aangeboden. Uiteraard zal de inwendige mens niet worden vergeten, in de kantine kan eenieder lunchen en een drankje nuttigen tegen contante betaling. {Pinnen niet mogelijk}
Een tafel binnen
De kosten van een tafel zijn 12,50 euro voor EEEC leden en 15,00 euro voor niet EEEC leden.
Deze kosten dienen uiterlijk een maand voor aanvang van de A-markt te worden voldaan. Bij niet tijdige betaling vindt geen reservering plaats. Bij annuleren van de tafels (minimaal 4 weken voor aanvang) of niet aanwezig zijn op de A-markt vindt geen restitutie plaats.
De afmetingen van een tafel zijn 80x120 cm.
Als je binnen wilt staan is het belangrijk op tijd te reserveren de ruimte is beperkt tot 64 tafels
Een plaats buiten.
Een buitenplaats kost € 20 plus € 10 borg ongeacht de grootte. Deze € 30 dient bij binnenkomst te worden voldaan. Je dient wel zelf een eventuele tafel mee te brengen en afhankelijk van het weer een partytent of dekzeil. En om een plaats te bemachtigen dien je op tijd aanwezig te zijn. Er worden buiten geen plaatsen gereserveerd of vrijgehouden. Om 16.00 uur zal de organisatie aan eenieder die buiten een plaats heeft gehad € 10 borg terugbetalen.
Je dient wel de aanwijzingen van de organisatie op te volgen. Medewerkers van de organisatie zijn herkenbaar aan een geel hesje.
Citroën
Ook kunnen 2cv’s of afgeleiden te koop worden aangeboden, de kosten hiervoor bedragen €20 per voertuig. Op de A-Markt, wordt naast de gebruikelijke 2cv4/6, Ami, Dyane, en Mehari onderdelen, de nadruk gelegd op A type onderdelen van voor 1970.
Reservering
Reserveren, (uitsluitend voor binnen) met opgave van het aantal benodigde tafels, kan bij:
Pieter Vogel, organisator A-markt, tel: 06-28550319 of via e-mail:  pgm.vogel@gmail.com, en dient uiterlijk voor 18 februari 2024 te geschieden. Tafels worden gereserveerd op volgorde van binnenkomst van de aanvragen. Na 18 februari 2024 is inschrijving niet meer mogelijk. De ervaring leert, dat in januari alle tafels al gereserveerd zijn, dus ben er op tijd bij.
Zoals elk jaar dienen de tafels beschermd te worden door zelf meegebrachte kleden, en wordt 'vet spul' buiten uitgestald. De stands kunnen worden opgebouwd vanaf 07:30 uur, de markt start om 10:00 uur en sluit om 16:30 uur.
Het adres
L’Union
Heidezoom 2
5298 VS Liempde
Dus noteer zaterdag 16 maart 2024 in je agenda.
Pieter Vogel, organisator A-markt. Tel: 06-28550319. e-mail: pgm.vogel@gmail.com
Dyane: een wereldwonder