Dyane Vereniging Nederland

       
Forum Dyane Vereniging Nederland

Auteur Topic: 4 en 5 mei 2024: Citro Classica  (gelezen 3132 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Quinten

  • DVN bestuur
  • Hero Member
  • *
  • Berichten: 1000
  • 3. Dyane of Acadiane?: Dyane
  • 1. Betalend lid DVN?: Ja
  • 5. Woonplaats: Amsterdam
  • 6. Provincie: Noord-Holland
4 en 5 mei 2024: Citro Classica
« Gepost op: 27-08-2023 21:01 »
Over krap een week hebben we weer de gelegenheid om een groot Citroën-evenement te bezoeken: Citro Classica op 4 en 5 mei aanstaande, Vliegveld Twenthe Enschede, Vliegveldweg 345, 7524PT Enschede. Als je gaat kamperen kan je vrijdag 3 mei al terecht en ook de feestavond meemaken op 3 mei. Zie voor kaartverkoop en eventueel overnachten verder de website van de organisatie: Home | Citro klassieker (citro-classica.nl)

De Dyane Vereniging is dit jaar weer van de partij. We hebben gezocht naar een wat andere opzet vergeleken met voorgaande jaren. Er zal geen kraam meer zijn dit jaar. We zullen aanwezig zijn in de Nieuwe Brandweerkazerne (C99) en we richten met 5 A-type clubs gezamenlijk de Brandweerkazerne in. Op het voorplein van de Brandweerkazerne zullen enkele Dyanes staan. Het gezamenlijke thema van de Citroën clubs is: “Oude liefde roest niet”. We missen echter nog een Acadiane daarbij. Dus als je in de buurt woont en in de gelegenheid bent om je Aca vrijdagmiddag te brengen en dan zondagmiddag weer op te halen kan je even een bericht sturen naar info@dyane.nl en dan nemen we contact op.

Je zult ons kunnen herkennen aan een opvallende achterwand met daar een aantal statafels en stoelen voor zodat we elkaar informeel kunnen ontmoeten. Normaliter hadden we een rooster met vrijwilligers die per toerbeurt de stand bemensden. Dat zal nu niet het geval zijn. Waarschijnlijk zullen er altijd wel wat leden aanwezig zijn. Mocht je langskomen, let dan alsjeblieft ook op of je wellicht mensen ziet die iets meer over onze vereniging willen weten, zodat je die wat meer informatie kunt geven. Er zullen flyers aanwezig zijn met de nodige informatie over onze vereniging.

We wensen iedereen een mooie Citro Classica toe en wellicht zien we elkaar dan.
« Laatst bewerkt op: 28-04-2024 08:08 door Quinten »
Dyane: een wereldwonder