Dyane Vereniging Nederland

       
Forum Dyane Vereniging Nederland

Auteur Topic: weekend 1, 2 en 3 september: Aca & Dyane Treffen in Esbeek  (gelezen 2730 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Quinten

  • DVN bestuur
  • Hero Member
  • *
  • Berichten: 1001
  • 3. Dyane of Acadiane?: Dyane
  • 1. Betalend lid DVN?: Ja
  • 5. Woonplaats: Amsterdam
  • 6. Provincie: Noord-Holland
Beste leden,
Ons tweede Aca & Dyane Treffen is weer naderbij. Geef je vóór 15 augustus op of je komt kamperen of dat je enkel op de zaterdag meedoet met de toertocht en/of de BBQ!Als je op 1,2,3 september aanstaande bij ons Aca & Dyane Treffen wilt zijn meld je dan even aan via info@dyane.nl vóór 15 augustus aanstaande! In ons clubblad staat als datum 1 augustus, maar dat moet zijn 15 augustus! Geef op met hoeveel je bent, of je komt kamperen en of je zaterdagavond meedoet met de BBQ en tot slot of er vegetariërs bij zijn.

We verblijven op minicamping d'n Hendrik, Spaaneindsestraat 21 in Esbeek. (www.minicampingdunhendrik.nl). Het kamperen betaal je zelf, maar geef ons ook even door of je van plan bent te gaan kamperen.

Wie dat wil is vanaf vrijdagmiddag welkom op de camping om te kamperen. Deze dag staat in het teken van de opbouw en informeel gezellig samenzijn. We gaan die avond wel kijken of we iets nieuws kunnen uitproberen : een korte nachtrit. Lekker in het donker een paar leuke kleine weggetjes in de bossen uitproberen met een paar leuke opdrachtjes onderweg.

Zaterdag is echt de dag waarop we elkaar zoveel mogelijk ontmoeten. En als je nog wilt kamperen ben je van harte welkom. We starten de zaterdag vanaf 10.00 bij Garage Eend en Spul, Esbeekseweg 25, 5085 EU Esbeek.

We worden daar ontvangen met koffie en wat lekkers. Daarna volgt een puzzelrit (ja, ja niet zomaar een tourrit) door de prachtige Kempen waarbij we ook de Belgische grens zullen passeren. Onderweg zijn er voldoende plekken om even te stoppen voor goedkope benzine, terrasjes, een Belgisch zakje patat, een museumbezoekje enz. En natuurlijk, het is een puzzelrit, zijn er leuke prijsjes te winnen als je onderweg heel goed je best hebt gedaan. We hopen dat iedereen uiteindelijk weer voor 5 uur terug is op de camping voor de BBQ en de aansluitende pubquiz. En ja, ook hier zijn weer prijsjes te winnen.
Zondagochtend is er een heerlijk lang ontbijt waar we sterke verhalen vertellen en meestal heel erg veel lol hebben. En natuurlijk samen opruimen.
Meld je svp vóór 15 augustus 2023 aan op info@dyane.nl dan maken we er weer een gezellig feestje van.

met vriendelijke groet,
namens het bestuur,
Quinten Niessen

« Laatst bewerkt op: 13-08-2023 08:30 door Quinten »
Dyane: een wereldwonder