Dyane Vereniging Nederland

       
Forum Dyane Vereniging Nederland

Auteur Topic: zaterdag 22 april 2023: Toertocht door de Ooijpolder  (gelezen 2826 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Quinten

  • DVN bestuur
  • Hero Member
  • *
  • Berichten: 1002
  • 3. Dyane of Acadiane?: Dyane
  • 1. Betalend lid DVN?: Ja
  • 5. Woonplaats: Amsterdam
  • 6. Provincie: Noord-Holland
zaterdag 22 april 2023: Toertocht door de Ooijpolder
« Gepost op: 07-04-2023 15:48 »
Nieuws over de toertocht door de Ooijpolder op zaterdag 22 april.

Beste leden,
Vincent Vleeshouwers heeft de voorjaarsrit georganiseerd met een toch door de prachtige Ooijpolder!
Het startadres is Fletcher Hotel Holthurnsche Hof, Zevenheuvelenweg 48A, 6571CK Berg en Dal. https://www.landgoedhotelbergendal.nl/nl/contact

Om 10.30 uur verzamelen we in het restaurant van het hotel voor koffie/thee met iets erbij, wat je wordt aangeboden door de vereniging. Rond 11.15 uur vertrekken er kleine groepjes van max. 4 auto's vertrekken voor een tocht van bijna 65 km door de prachtige Ooijpolder. Bij vertrek krijg je een print van de route mee. Voor deze rit is het noodzakelijk dat je je van te voren opgeeft. Dat betekent dat we graag uiterlijk op dinsdag 18 april je opgave binnen hebben op info@dyane.nl. Geef even op met hoeveel personen jouw auto gevuld is. Je krijgt dan na 18 april automatisch de GPX route toegestuurd. Als je deze niet wilt gebruiken is dat natuurlijk prima, want je krijgt een print mee!

De toertocht heet niet voor niets de Grenslandroute, want we rijden af en toe op en over de Duitse grens. Verstandig dus om voor de zekerheid je autopapieren en legitimatiebewijs bij zich hebben! Onderweg zijn 3 cafés/restaurants om iets te eten en/of te drinken als de deelnemers daar zelf zin in hebben, nl De Thornsche Molen (2 km voor Leuth), Betsy's Kip (De Horst, bij Groesbeek) en De Diepen (1km voor Milsbeek). Dat is dus op eigen initiatief en voor eigen rekening. Die rustpunten staan aangegeven op de print van de routebeschrijving die elke bestuurder meekrijgt voor het begin van de tocht. Let op: in de GPX route zijn deze rustpunten NIET aangegeven!

Het eindpunt is weer hetzelfde als het startpunt. Daar kan je voor eigen rekening nog nagenieten, napraten en naborrelen met andere deelnemers.

Geef dus vóór dinsdag 18 april door met hoeveel personen je met de toertocht meedoet op info@dyane.nl.
En nog een verzoek: als het lukt maak wat mooie, leuke en sfeervolle foto’s en deel deze met info@dyane.nl zodat we deze op het forum kunnen zetten, in het blad gebruiken etcetera. En nog beter: schrijf een stukje over jouw/jullie belevenissen en we plaatsen het in het blad.

Met vriendelijke groet
namens het bestuur

Quinten Niessen
Dyane: een wereldwonder