Dyane Vereniging Nederland

       
Forum Dyane Vereniging Nederland

Auteur Topic: zaterdag 18 maart 2023: A-Markt in Liempde  (gelezen 3051 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Quinten

  • DVN bestuur
  • Hero Member
  • *
  • Berichten: 993
  • 1. Betalend lid DVN?: Ja
  • 3. Dyane of Acadiane?: Dyane
  • 5. Woonplaats: Amsterdam
  • 6. Provincie: Noord-Holland
zaterdag 18 maart 2023: A-Markt in Liempde
« Gepost op: 10-01-2023 13:47 »
zaterdag 18 maart 2023: A-Markt in Liempde
Eindelijk is het weer zover, de 23ste A-markt.
De A-markt vindt voor de 2 e keer plaats in LIEMPDE
De A-markt is inmiddels een begrip geworden voor Citroen rijdend en eendminnend Nederland en ver over de grenzen.
Het is de gelegenheid bij uitstek om die onderdelen in te kopen die nodig zijn voor het onderhoud en de restauratie van onze A-types. Zet de datum van zaterdag 18 maart 2023 in je agenda en kom die dag kijken, kopen en verkopen. Zoals elk jaar wordt het weer een druk bezochte markt, met een groot aantal bezoekers, zowel nationaal als internationaal.
We hebben de beschikking over een grote zaal en aan de achterkant een zeer groot grasveld en een verharde strook tegen het gebouw waarop iedereen zijn koopwaar kan uitstallen. Buiten het hek mag geen koopwaar worden aangeboden.
Uiteraard zal de inwendige mens niet worden vergeten, in de kantine kan een ieder lunchen en een drankje nuttigen tegen contante betaling.
Een tafel binnen:
De kosten van een tafel zijn 10 euro voor EEEC leden en 12,50 euro voor niet EEEC leden.
Deze kosten dienen uiterlijk een maand voor aanvang van de A-markt te worden voldaan. Bij niet tijdige betaling vind geen reservering plaats. Bij annuleren van de tafels (minimaal 4 weken voor aanvang) of niet aanwezig zijn op de A-markt vind geen restitutie plaats.
De afmetingen van een tafel zijn 80x120 cm.
Als je binnen wilt staan is het belangrijk op tijd te reserveren de ruimte is beperkt tot 64 tafels
Een plaats buiten :
Indien je besluit buiten op het te gaan staan, is reservering niet noodzakelijk. Een buitenplaats kost € 20 ongeacht de grootte. Je dient dan wel zelf een eventuele tafel mee te brengen en afhankelijk van het weer een partytent of dekzeil. En om een plaats te bemachtigen dien je op tijd aanwezig te zijn. Er worden buiten geen plaatsen gereserveerd of vrij gehouden.
U dient wel de aanwijzingen van de organisatie op te volgen Medewerkers van de organisatie zijn herkenbaar aan een geel hesje.
Citroën:
Ook kunnen ook 2cv’s of afgeleiden te koop worden aangeboden, de kosten hiervoor bedragen €10 per voertuig.
Op de A-Markt, wordt naast de gebruikelijke 2cv4/6, Ami, Dyane, en Mehari onderdelen, de nadruk gelegd op A type onderdelen van voor 1970.
Reservering:
Reserveren, (uitsluitend voor binnen) met opgave van het aantal benodigde tafels, kan bij: Tijs Kolen, organisator A-markt, tel: 06-46724449 of via E-mail, en dient uiterlijk voor 18 februari 2023 te geschieden. Tafels worden gereserveerd op volgorde van binnenkomst van de aanvragen. Na 18 februari 2023 is inschrijving niet meer mogelijk. De ervaring leert, dat in januari alle tafels al gereserveerd zijn, dus ben er op tijd bij.
Zoals elk jaar dienen de tafels beschermd te worden door zelf meegebrachte kleden, en wordt vet spul buiten uitgestald. De stands kunnen worden opgebouwd vanaf 07.30 uur, de markt
start om 09.30 uur en sluit om 16.00 uur.
Het adres
L’Union
Heidezoom 2
5298 VS Liempde
Dus noteer zaterdag 18 Maart 2023 in je agenda.
Tijs Kolen, organisator A-markt. Mob. 06 46724449,
Dyane: een wereldwonder