Dyane Vereniging Nederland

       
Forum Dyane Vereniging Nederland

Auteur Topic: zaterdag 8 oktober 2022: cruise voor het goede doel!  (gelezen 1516 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Quinten

  • DVN bestuur
  • Hero Member
  • *
  • Berichten: 978
  • 1. Betalend lid DVN?: Ja
  • 3. Dyane of Acadiane?: Dyane
  • 5. Woonplaats: Amsterdam
  • 6. Provincie: Noord-Holland
zaterdag 8 oktober 2022: cruise voor het goede doel!
« Gepost op: 08-09-2022 20:26 »
Beste collega autoclub,

Het is ons hierbij een genoegen om u en uw club uit te nodigen voor onze jubileumcruise, een cruise welke in het teken staat van het goede doel en daarom de naam 555 cruise heeft meegekregen.

Voordat we hier verder op doorgaan willen wij ons eerst graag in het kort nader aan uw voorstellen, wij zijn de Mercury Club Nederland, en anders dan de naam doet vermoeden zijn wij een autoclub welke zich richt op alle liefhebbers en bezitters van alle Amerikaanse Ford merken zoals Mercury, Lincoln, Ford US, Edsel enz.

Wij vieren dit jaar ons vijftien jarig bestaan en dat willen wij niet zomaar voorbij laten gaan, en wij zijn dan ook aan het denken geweest hoe wij dit jubileum met elkaar en zeker ook naar de buitenwereld toe kunnen gaan vieren, en daarnaast er ook nog een goed doel aan kunnen verbinden.

Wij zijn hierop uit gekomen op de zogenaamde 555 cruise, de 555 cruise bestaat uit 3 verschillende cruises (rondritten) welke wij tegelijkertijd willen gaan rijden, deze cruises zullen elk ongeveer 55 kilometer lang zijn en zullen aan het einde rond 17:55 uur samenkomen op een gezamenlijk eindpunt, het goede doel dat we hiervoor gekozen hebben is giro 555 wij denken dat we niemand hoeven uit te leggen waar dit gironummer voor staat.

De drie verschillende cruises welke wij willen gaan organiseren zijn de volgende:

Cruise 1 (Oost): Cruise van Wijchen naar 's-Hertogenbosch.

Cruise 2 (Midden): Cruise van Ochten naar 's-Hertogenbosch

Cruise 3 (West): Cruise van Oosterhout naar 's-Hertogenbosch.

Het is tijdens elk van deze drie onafhankelijke cruises de bedoeling dat we een mooie rondrit gaan rijden waarbij we achter elkaar aan rijden naar het eindpunt, om deze cruises zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen hebben we een maximum aantal deelnemers aan deze cruises vastgesteld van 55 deelnemende auto's en kunnen degene die geïnteresseerd zijn in een dergelijke cruise hun voorkeur uitspreken welke cruise de voorkeur heeft, wij zullen hier dan zoveel mogelijk rekening mee houden.

De datum dat wij deze cruise(s) willen gaan organiseren is zaterdag 8 oktober 2022, wij realiseren ons dat deze datum heel dichtbij ligt maar dat is een bewuste keuze, wij denken dat geïnteresseerde eerder zullen reageren op een oproep welke vrij dichtbij ligt dan als het bijvoorbeeld een jaar later is omdat veel mensen na onze ervaring beter zijn in last minute plannen dan op de lange termijn.

Nu het goede doel waar de cruise mee samenhangt wij verzoeken de deelnemers aan deze cruise op eigen gelegenheid minimaal 55 (het aantal kilometers van de rondrit) x  € 0,55 (in het teken van 555 cruise) wat neerkomt op tenminste € 30,25 per deelnemende auto over te maken op de bankrekening van het betreffende goede doel:

GIRO 555

Stichting Samenwerkende Hulporganisaties

IBAN: NL08 INGB 0000 0005 55

Wij hebben voor deze wijze van overmaken gekozen, zodat een ieder weet dat er niks aan de zogenaamde strijkstok blijft plakken en alle donaties ook daadwerkelijk naar het goede doel gaan, wij als Mercury Club Nederland doen dit puur en alleen op vrijwillige basis.

Het zou uiteraard fijn zijn dat degene die aan deze cruise deelnemen aan onze cruiseleiders aangeven hoeveel ze gedoneerd hebben voor het goede doel zodat wij aan het einde van de dag een klein beetje kunnen aangeven hoeveel we voor het goede doel bij elkaar gereden hebben, maar dit staat een ieder uiteraard vrij gezien de privacywetgeving.

Dit is een beetje zoals wij het voor ons zien, maar wat is nu onze vraag aan u als collega autoclub, zou u uw leden op de hoogte willen brengen van deze cruise, zodat wij er met elkaar een mooie dag van kunnen gaan maken, deze cruise staat open voor alle auto's welke in de Nederlandse categorie van het B-rijbewijs vallen ongeacht het merk, type, bouwjaar enz. enz. het gaat er bij ons jubileum om dat we als autoclub gezamenlijk een mooie dag kunnen maken, waarbij we ook nog eens iets goed doen voor het goede doel (zeker in de tijd dat de stikstofproblematiek een rol speelt kunnen wij als autoclub ook eens laten zien dat we ook denken aan andere zaken).

Mochten uw leden geïnteresseerd zijn in deze dag dan vragen wij de volgende gegevens van de leden:

Naam:

Merk auto:

Type auto:

Kenteken auto (dit in verband met administratie voor onze cruiseleiders):

Voorkeur cruise 1:

Voorkeur cruise 2:

Voorkeur cruise 3:

De deelnemers aan deze cruise kunnen zich aanmelden tot uiterlijk 1 oktober 2022, aanmelden via het volgende e-mailadres: usfomoco@hotmail.com

Degene welke zich voor deze cruise hebben opgegeven zullen vanaf 2 oktober 2022 de definitieve bevestiging krijgen met daarin de cruise waar men voor ingedeeld is.

Wij hopen op uw medewerking en dat u dit wil delen met uw leden.

Met vriendelijke groet,
Namens de Mercury Club Nederland
Jeroen Dijkman
(Voorzitter en founder Mercury Club Nederland)

PS.: voor vragen kunt u altijd een mail sturen naar usfomoco@hotmail.com of naar dijkman_j@hotmail.com

 

 
Dyane: een wereldwonder