Dyane Vereniging Nederland

       
Forum Dyane Vereniging Nederland

Auteur Topic: zaterdag 11 december 2021: magazijndag: OPGEVEN VOORAF VERPLICHT  (gelezen 840 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Quinten

  • DVN bestuur
  • Hero Member
  • *
  • Berichten: 934
  • 1. Betalend lid DVN?: Ja
  • 3. Dyane of Acadiane?: Dyane
  • 5. Woonplaats: Amsterdam
  • 6. Provincie: Noord-Holland
VOORAF OPGEVEN VIA info@dyane.nl VERPLICHT

Zaterdag 11 december is het weer magazijndag. Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 15.00 uur aan de Schaijkseweg 5 in Zeeland (NBr). Maar: er zijn wel weer spelregels voor het bezoek aan ons magazijn! Deze zijn niet gewijzigd ten opzichte van 13 november. Na de verrukkelijke vlaaien van Wim is het nu de beurt aan mij om traditiegetrouw speculaas brokken en gevulde speculaas te maken.

We hebben drie tijdsloten waarbinnen je je onderdelen kunt komen halen en of vragen stellen en/of lid worden van onze vereniging. Uitgangspunt is dat we het veilig willen laten zijn voor iedereen, zowel voor onze bezoekers als voor onze magazijnmedewerkers! De tijden zijn als volgt:

10.00 tot 11.30
11.30 tot 13.00
13.00 tot 15.00

Hoe werkt het: Je stuurt vooraf een mail naar info@dyane.nl waarin je aangeeft op welk tijdstip je bij 1e én 2e voorkeur wilt komen. Dan krijg je een bevestigingsmail met daarin het tijdslot waarbinnen je je onderdelen kunt komen halen. Allemaal erop gericht dat de leden toch kunnen doorgaan met werken aan hun Acadiane of Dyane én tegelijkertijd de kans op besmetting in het magazijn zo klein mogelijk is. In deze mail krijg je nadere toelichting over je eventuele bezoek aan het magazijn. Natuurlijk kan je nog steeds ook onderdelen toegezonden krijgen als je hiervoor een wensenlijst stuurt aan info@dyane.nl.

Uiterlijk vrijdag 10 december 15.00 uur opgeven svp.

De onvermijdelijke regels:

We zien het magazijn uitsluitend als winkel en dus gegeven de omstandigheden niet meer als onmoetingsplaats. Je mag één persoon meenemen want we snappen dat je soms iemand mee wilt nemen voor advies etcetera).

Het zelf grasduinen tussen gebruikte onderdelen doen we nu niet. Blijf alsjeblieft vóór de toonbank!

In het magazijn reinig je eerst je handen en je doet dat ook regelmatig tijdens je bezoek en je draagt (behalve bij koffiedrinken) een mondkapje en loopt zo min mogelijk rond.

Er is koffie aanwezig omdat velen een behoorlijk eind moeten rijden om ons magazijn te bezoeken. Je bent voorzichtig met het onnodig aanraken van allerlei attributen bij het koffie inschenken. Reinig je handen voor het koffie inschenken.

Je houdt afstand van iedereen aanwezig in het magazijn en geeft elkaar de ruimte om veilig te passeren.

Je vertrekt zo snel mogelijk als je de onderdelen hebt afgerekend om meer ruimte te geven aan de magazijnmedewerkers om de volgende klant te bedienen.

Het lijkt ons onnodig te zeggen dat je bij de minste gezondheidsklachten niet komt!
« Laatst bewerkt op: 03-12-2021 20:03 door Quinten »
Dyane: een wereldwonder