Dyane Vereniging Nederland

       
Forum Dyane Vereniging Nederland

Auteur Topic: weekend 4 en 5 september: Aca- & Dyane Treffen 2021  (gelezen 83 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Quinten

  • DVN bestuur
  • Hero Member
  • *
  • Berichten: 874
  • 1. Betalend lid DVN?: Ja
  • 3. Dyane of Acadiane?: Dyane
  • 5. Woonplaats: Amsterdam
  • 6. Provincie: Noord-Holland
weekend 4 en 5 september: Aca- & Dyane Treffen 2021
« Gepost op: 22-07-2021 14:03 »
Aca- & Dyane Treffen 2021
Carolien Gutmanis heeft haar schaarse vrije tijd besteed aan het vinden van een goede camping waar we ons treffen kunnen houden. Ze is daar zeer zeker in geslaagd lijkt ons. Of en hoe het allemaal doorgang kan vinden is natuurlijk weer onzeker vanwege de grote hoeveelheid nieuwe besmettingen.

Op zaterdag 4 september zal er daarvandaan een tourrit worden gehouden, we zullen barbecue├źn en misschien is er wel een pubquiz. Dus die zaterdag is de echte dag om elkaar te ontmoeten (indien mogelijk).
Als je wil kan je vrijdags (of eerder) al komen kamperen om het hele weekend in Aca & Dyane-sfeer door te brengen. Op zaterdag- en zondagochtend verzorgen wij voor de kampeerders voor een ontbijt. Zelf neem je alleen eet- en drinkgerei mee en natuurlijk je eigen drank!

Het adres van de camping is: Camping langs de Dedemsvaart, Tottenhamstraat 8A, 7701 BM Dedemsvaart. https://www.campingdedemsvaart.nl/homeWe hebben een eigen veld tot onze beschikking en als je wilt kamperen moet je dit zelf regelen met de campingeigenaren. Vanzelf hoef je niet te reserveren, alleen aangeven dat je bij de Dyane Vereniging hoort, maar dat zien ze wel aan je auto... Als je eerder dan vrijdag wilt komen, moet je natuurlijk wel zelf reserveren en dan kan je uitleggen dat je bij de Dyane Vereniging hoort en alvast een plek wilt op de Paardenweide.
We verzoeken je wel met nadruk om via info@dyane.nl aan ons door te geven of je van plan bent te komen, of je komt kamperen en of je meedoet aan de BBQ en met hoeveel personen. Dat zijn noodzakelijke gegevens voor ons om te zorgen dat we voldoende in voorraad nemen!Hou verder de mail, facebook en website/forum in de gaten voor eventuele nadere berichten!
Dyane: een wereldwonder