Dyane Vereniging Nederland

       
Forum Dyane Vereniging Nederland

Auteur Topic: Zaterdag 10 april 2021 magazijn beperkt op afspraak geopend  (gelezen 978 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Quinten

  • DVN bestuur
  • Hero Member
  • *
  • Berichten: 880
  • 1. Betalend lid DVN?: Ja
  • 3. Dyane of Acadiane?: Dyane
  • 5. Woonplaats: Amsterdam
  • 6. Provincie: Noord-Holland
De eerstvolgende magazijndag van 10 april aanstaande zullen we weer op afspraak beperkt open zijn. Zoals jullie welbekend zijn er nog geen mogelijkheden voor versoepelingen aangekondigd tot de volgende persconferentie van 13 april. Dat betekent dat jullie van harte welkom zijn in het magazijn NA AFSPRAAK via info@dyane.nl. Je spreekt dan een tijd af wanneer je langskomt en geeft liefst vooraf ook een lijstje welke onderdelen je wilt komen halen. In het magazijn houd je je secuur aan de bekende algemene maatregelen.

De onvermijdelijke regels:
    1. We zien nu het magazijn nog steeds als een (verder gesloten) afhaalwinkel en dus gegeven de omstandigheden absoluut niet als onmoetingsplaats. Je mag één persoon meenemen want we snappen dat je soms iemand mee wilt nemen voor advies etcetera).
    2. Vooraf moet je ook je wensenlijst doormailen: op die manier kunnen we vooraf alles zoveel mogelijk klaar zetten. Het zelf grasduinen tussen gebruikte onderdelen is er nog steeds niet bij dus!
    3. In het magazijn reinig je eerst je handen en je doet dat ook regelmatig tijdens je bezoek en je draagt (behalve bij koffiedrinken) een mondkapje en loopt zo min mogelijk rond.
    4. Er is koffie aanwezig omdat velen een behoorlijk eind moeten rijden om ons magazijn te bezoeken. Je bent voorzichtig met het onnodig aanraken van allerlei attributen bij het koffie inschenken. Reinig je handen voor het koffie inschenken.
    5. Je houdt afstand van iedereen aanwezig in het magazijn en geeft elkaar de ruimte om veilig te passeren.
    6. Je vertrekt zo snel mogelijk als je de onderdelen hebt afgerekend om meer ruimte te geven aan de magazijnmedewerkers om de volgende klant te bedienen.
    7. Het lijkt ons onnodig te zeggen dat je bij de minste gezondheidsklachten niet komt!
Groeten van het bestuur en de magazijnmedewerkers,
Dyane: een wereldwonder