Dyane Vereniging Nederland

       
Forum Dyane Vereniging Nederland

Auteur Topic: Zaterdag 13 maart: magazijn beperkt geopend op afspraak  (gelezen 901 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Quinten

  • DVN bestuur
  • Hero Member
  • *
  • Berichten: 881
  • 1. Betalend lid DVN?: Ja
  • 3. Dyane of Acadiane?: Dyane
  • 5. Woonplaats: Amsterdam
  • 6. Provincie: Noord-Holland
Voor de op zaterdag 13 maart aanstaande geplande magazijndag geldt weer dat het magazijn uitsluitend open is voor leden die vooraf een wensenlijst hebben gemaild aan info@dyane.nl en een bevestigingsmail hebben gekregen voor het tijdslot waarbinnen je je onderdelen kunt komen halen. Allemaal erop gericht dat de leden toch kunnen doorgaan met werken aan hun Acadiane of Dyane én tegelijkertijd de kans op besmetting in het magazijn zo klein mogelijk is. In dit bericht krijg je nadere toelichting over je eventuele bezoek aan het magazijn. Natuurlijk kan je nog steeds ook onderdelen toegezonden krijgen als je hiervoor een wensenlijst stuurt aan info@dyane.nl.
Als je je wensenlijst instuurt naar info@dyane.nl, geef dan een voorkeurstijdstip op waarop je je onderdelen wilt komen halen. Niet iedereen om tien uur natuurlijk! Dan krijg je van Menno een bevestigingsmail terug, waarbij hij jouw het tijdstip doorgeeft waarop je langs kunt komen. Uiterlijk vrijdag 12 maart 10.00 uur opgeven svp.

De onvermijdelijke regels:
    1. We zien nu het magazijn nog steeds als een (verder gesloten) afhaalwinkel en dus gegeven de omstandigheden absoluut niet als onmoetingsplaats. Je mag één persoon meenemen want we snappen dat je soms iemand mee wilt nemen voor advies etcetera).
    2. Vooraf moet je ook je wensenlijst doormailen: op die manier kunnen we vooraf alles zoveel mogelijk klaar zetten. Het zelf grasduinen tussen gebruikte onderdelen is er nog steeds niet bij dus!
    3. In het magazijn reinig je eerst je handen en je doet dat ook regelmatig tijdens je bezoek en je draagt (behalve bij koffiedrinken) een mondkapje en loopt zo min mogelijk rond.
    4. Er is koffie aanwezig omdat velen een behoorlijk eind moeten rijden om ons magazijn te bezoeken. Je bent voorzichtig met het onnodig aanraken van allerlei attributen bij het koffie inschenken. Reinig je handen voor het koffie inschenken.
    5. Je houdt afstand van iedereen aanwezig in het magazijn en geeft elkaar de ruimte om veilig te passeren.
    6. Je vertrekt zo snel mogelijk als je de onderdelen hebt afgerekend om meer ruimte te geven aan de magazijnmedewerkers om de volgende klant te bedienen.
    7. Het lijkt ons onnodig te zeggen dat je bij de minste gezondheidsklachten niet komt!
Groeten van het bestuur en de magazijnmedewerkers,

« Laatst bewerkt op: 07-03-2021 22:41 door Quinten »
Dyane: een wereldwonder