Dyane Vereniging Nederland

       
Forum Dyane Vereniging Nederland

Auteur Topic: Zaterdag 12 december: magazijn beperkt geopend  (gelezen 1396 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Quinten

  • DVN bestuur
  • Hero Member
  • *
  • Berichten: 881
  • 1. Betalend lid DVN?: Ja
  • 3. Dyane of Acadiane?: Dyane
  • 5. Woonplaats: Amsterdam
  • 6. Provincie: Noord-Holland
Zaterdag 12 december: magazijn beperkt geopend
« Gepost op: 09-12-2020 14:10 »
Beste leden,

Helaas laat het coronavirus zich niet zo makkelijk beteugelen, waardoor we weinig kunnen en mogen. Het bestuur heeft naar aanleiding van de geldende maatregelen bekeken of we het magazijn (beperkt) open zouden kunnen stellen. De belangrijkste afweging daarin is natuurlijk de gezondheid van alle aanwezigen. Zowel de bezoekers als de magazijnmedewerkers!

14 november hebben we laten vervallen omdat op 3 november allerlei versoepelingen plotsklaps waren teruggedraaid: bijvoorbeeld geen dertig mensen meer in theaters etc. Deze extra maatregelen zijn vervolgens op 17 november weer ingetrokken. En de persconferentie gisteren heeft daar geen verandering in gebracht. Daarom denken we dat we nu beperkt veilig open kunnen gaan op 12 december met jullie medewerking.

Waarom kiezen we voor een beperkte openstelling?

Normaliter is de magazijndag een echte ontmoeting van en voor onze leden. Ieder kan adviezen krijgen en geven, tips uitwisselen, genieten van koffie met wat lekkers erbij en we kunnen aanschaffen wat we nodig hebben voor onderhoud en restauratie. Dit laatste gedeelte willen we nu toch zo goed en veilig mogelijk doorzetten. Veel Acadianes en Dyanes staan nu in de winterstalling, hét moment om het noodzakelijke onderhoud te doen waar je onderdelen voor nodig hebt. Hier vertellen we hoe we dat denken te doen met jullie medewerking.

Een paar regels:

We zien nu het magazijn uitsluitend als een winkel en gegeven de omstandigheden niet als onmoetingsplaats.

Je moet je vooraf aanmelden via info@dyane.nl waarbij je aangeeft hoe laat je er zal zijn en met hoeveel mensen (liefst zo min mogelijk, maar we snappen dat je soms iemand mee wilt nemen voor advies etcetera). Zo kunnen we vooraf kijken of het op een zeker moment niet te druk zal worden.

Mail voorzover mogelijk ook vast je wensenlijst: mogelijk kunnen we vooraf al wat klaar zetten.

In het magazijn reinig je eerst je handen en je doet dat ook regelmatig tijdens je bezoek en je draagt (behalve bij koffiedrinken) een mondkapje.

Er is koffie aanwezig omdat velen een behoorlijk eind moeten rijden om ons magazijn te bezoeken. Je bent voorzichtig met onnodig aanraken van allerlei attributen bij het koffie inschenken.

Je houdt afstand van elkaar en geeft elkaar de ruimte om veilig te passeren.

Hoewel het hartstikke gezellig is: je blijft niet langer hangen dan strikt noodzakelijk is om te zorgen dat het niet te druk wordt.

Het lijkt ons onnodig te zeggen dat je bij de minste gezondheidsklachten niet komt!

Menno is zeer zeker bereid om je gemailde wensenlijst te verzamelen en de onderdelen op te sturen. Als je ons magazijn (Tijdelijk genaamd: de Acadiane/Dyanewinkel) wilt bezoeken, welkom maar denk goed na en wees bewust.

Laten we allen zo gezond mogelijk proberen te blijven!

Namens het bestuur
Quinten Niessen
Dyane: een wereldwonder