Dyane Vereniging Nederland

       
Forum Dyane Vereniging Nederland

Auteur Topic: Zaterdag 5 september 2020 Tourrit Zuid-Veluwe  (gelezen 3227 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Quinten

  • DVN bestuur
  • Hero Member
  • *
  • Berichten: 932
  • 1. Betalend lid DVN?: Ja
  • 3. Dyane of Acadiane?: Dyane
  • 5. Woonplaats: Amsterdam
  • 6. Provincie: Noord-Holland
Zaterdag 5 september 2020 Tourrit Zuid-Veluwe
« Gepost op: 19-08-2020 08:21 »
Laatste nieuws over de tourrit op zaterdag 5 september 2020.
Zoals we eerder hebben verteld, gaat ons jaarlijkse kampeerweekend niet door. We vinden het te ingewikkeld om onder deze omstandigheden iets te organiseren waarbij iedereen veilig plezier kan maken. Wat Carolien Gutmanis wel heeft gedaan is een mooie rondrit uitzetten op de Zuid-Veluwe. In verband met de planning en logistiek is het echt noodzakelijk dat je je van te voren (uiterlijk 2 september 2020!) even aanmeldt per mail: info@dyane.nl. Je krijgt dan vooraf een GPX-bestand wat je op je navigatie kunt zetten. Bij de start van de rit kan je (ook) een route op papier krijgen. Als je je niet aanmeldt vooraf hebben we geen GPX-route en ook geen lunchpakket en ijsbon voor je!
1.   Op zaterdag 5 september kan je tussen 11.00 uur en 12.00 uur melden op de parkeerplaats bij het Veluws Natuurcentrum (adres: Natuurcentrum Veluwe, Groot Ginkelseweg 2A, Ede). Daar krijg je dus ook een lunchpakket /ijsbon mee.
2.   We rijden zoveel mogelijk individueel. Wil je met meer auto’s samen rijden dan kan dat uiteraard. Dat regel je dan zelf maar houd rekening met de 1,5 m regel op het moment dat je ergens stopt om iets te eten, drinken, of wat dan ook.
3.   Onderweg in de route kom je verschillende plaatsen tegen om even te stoppen. Je kunt dan eventueel iets eten of drinken op eigen kosten.
4.   Net voor je tijdens de rit de A50 bereikt, is aan de rechterkant een parkeerplaats. Daar staat Rob Lankwarder met zijn ‘Aca’diane en ijscaravan. Hier kan met de bon een ijsje gehaald worden. (de exacte locatie staat op de routebeschrijving).
5.   De rit eindigt op de parkeerplaats van Van der Valk (adres: Amsterdamseweg 505, 6816 VK Arnhem). Wie dat wil kan hier eventueel iets eten of drinken, maar de vereniging gaat hiervoor niets regelen. Hier vind je de regels die Van der Valk hanteert voor ieders veiligheid (reserveren verplicht!): https://www.hotelarnhem.nl/veilig-en-vertrouwd#faciliteiten
6.   Het is onze bedoeling om in principe alleen de parkeerplaats te gebruiken. Let op dat je in je enthousiasme niet met een te grote groep bij elkaar gaat staan waardoor het voor andere parkeerders lastiger wordt om de afstandsregels in acht te nemen!
7.   Al met al is het niet de gezellige ontmoetingsdag zoals we die graag zien in onze vereniging. Maar er bestaan nu eenmaal beperkende regels en als we wel gezellig zouden samenkomen op de manier die wij leuk vinden, kunnen wij als vereniging niet instaan voor ieders veiligheid.
We danken Carolien, die haar vakantie mede heeft gebruikt om de rit uit te zetten en allerlei corona-proof locaties af te gaan. We hopen jullie toch op enig moment en op een of andere wijze te zien op 5 september! Aanmelden voor 2 september op info@dyane.nl onder vermelding met hoeveel personen je bent i.v.m. de lunchpakketten. En als je vegetarisch wilt eten, geef dat dan ook door!
Namens het bestuur
Quinten NiessenDyane: een wereldwonder