Dyane Vereniging Nederland

       
Forum Dyane Vereniging Nederland

Auteur Topic: A-Markt, zaterdag 21 maart AFGELAST  (gelezen 2682 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Quinten

  • DVN bestuur
  • Hero Member
  • *
  • Berichten: 940
  • 1. Betalend lid DVN?: Ja
  • 3. Dyane of Acadiane?: Dyane
  • 5. Woonplaats: Amsterdam
  • 6. Provincie: Noord-Holland
A-Markt, zaterdag 21 maart AFGELAST
« Gepost op: 12-12-2019 22:02 »
A-Markt, zaterdag 21 maart 2020
Het is weer zover, de 22ste A-markt.
Een begrip voor eendminnend Nederland en ver over de grenzen.
De A-markt in Gemert, is weer de gelegenheid bij uitstek om die onderdelen in te kopen die nodig zijn voor het onderhoud en de restauratie van onze A-types. Zet de datum van zaterdag 21 maart in je agenda en kom die dag kijken, kopen en verkopen. Zoals elk jaar wordt het weer een druk bezochte markt, met een groot aantal bezoekers, zowel nationaal als internationaal.
Een tafel binnen.
We hebben zoals altijd de beschikking over twee grote zalen en uiteraard de ruimte rondom de Kokse Hoeve. In het café restaurant van de Kokse Hoeve kunnen we lunchen en een drankje nuttigen.
De kosten van een tafel zijn 7,50 euro voor EEEC leden en 10 euro voor niet EEEC leden. De afmetingen van een tafel zijn ongeveer 120 x 60 cm.
Als je binnen wilt staan is het belangrijk op tijd te reserveren
Een plaats buiten.
Indien je besluit buiten rondom de Kokse Hoeve te gaan staan, is reservering niet noodzakelijk en zijn er geen kosten aan verbonden. Je dient dan wel zelf een eventuele tafel mee te brengen en afhankelijk van het weer een partytent of dekzeil. En om een plaats te bemachtigen dien je op tijd aanwezig te zijn. Er worden buiten geen plaatsen gereserveerd of vrij gehouden.
Citroën
Ook kunnen Citroëns te koop worden aangeboden, voor iedereen is dit gratis
Op de A-Markt, wordt naast de gebruikelijke 2cv4/6, Ami, Dyane, en Mehari onderdelen, de nadruk gelegd op A type onderdelen van voor 1970.
Reservering
Reserveren, (uitsluitend voor binnen) met opgave van het aantal benodigde tafels, kan bij:
Tijs Kolen, organisator A-markt, tel: 06-46724449 of via E-mail, en dient uiterlijk voor 1 maart 2020 te geschieden. Tafels worden gereserveerd op volgorde van binnenkomst van de aanvragen. Na 1 maart 2020 is inschrijving niet meer mogelijk. De vaste standhouders reserveren al een jaar vooruit. De ervaring leert, dat in januari alle tafels al gereserveerd zijn.
Zoals elk jaar dienen de tafels beschermd te worden door zelf meegebrachte kleden, en wordt 'vet spul' buiten uitgestald. De stands kunnen worden opgebouwd vanaf 08.30 uur, de markt start om 10.00 uur en sluit om 16.00 uur, omdat om 17.00 uur de locatie ontruimd moet zijn.
De Handelseweg, voor de Kokse Hoeve, zal vanaf 07.00 tot 17.00 worden afgesloten. Hier zullen hekken worden geplaatst. Deze hekken worden alleen geopend door de organisatie. Bezoekers mogen hier niet meer met de auto door. Alleen standhouders mogen er met de auto door, daarna dienen zij de auto op het parkeerterrein neer te zetten.
Het is niet toegestaan te parkeren in de bermen van de Koksedijk.
Het adres
Het adres is De Kokse Hoeve, Koksedijk 25, 5421 ZB te Gemert in Noord Brabant.
De Kokse hoeve is gelegen langs de weg van Erp naar Gemert.
Dus noteer zaterdag 21 Maart  2020 in je agenda.
Tijs Kolen, organisator A-markt. Mob. 06 46724449,
Email: tijs.kolen@gmail.com.
« Laatst bewerkt op: 10-03-2020 20:54 door Quinten »
Dyane: een wereldwonder