Dyane Vereniging Nederland

Pagina's: [1] 2

Zoals we jullie al eerder meldden ontvangen jullie hierbij het programma voor ons Acadiane feest op zaterdag 1 september aanstaande op de Stadscamping in Deventer. Het adres hiervan is: Worp 12, 7419 AD DEVENTER.

Kampeerweekend.
We hebben natuurlijk rondom dit feest ons normale kampeerweekend. Vanaf vrijdag 31 augustus in de middag zullen er enkele (bestuurs)leden arriveren op de camping. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om te komen kamperen. Mocht je dat te koud vinden of bang zijn voor regen: Deventer biedt voldoende andere overnachtingsmogelijkheden als je toch graag het hele weekend erbij wilt zijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor het melden bij de receptie en betalen van de camping. Voorzover je je nog niet opgegeven hebt als kampeerder, doe dat vooral nog even bij info@dyane.nl.

Acadianefeest.
Het mooiste is natuurlijk als er zoveel mogelijk Acadianes en Dyanes op zaterdag 1 september bij elkaar komen! Vanaf ongeveer 10 uur heten we jullie van harte welkom op de Stadscamping. We hebben weer een fotograaf bereid gevonden om ons met onze auto’s te vereeuwigen. Dus volg bij aankomst de aanwijzingen op van de organisatoren (herkenbaar aan oranje hesjes). Neem alsjeblieft ook gepast geld mee om de barbecue vooraf te betalen voor alle mensen die daaraan meedoen (5 euro per persoon). Als je jou en je gezelschap nog niet hebt aangemeld voor deelname aan de barbecue: doe dat alsnog op info@dyane.nl!
Menno Maathuis heeft op zich genomen om de vijf euro per persoon voor de BBQ te innen, dus als je hem ziet: loop dan ook zelf even op hem af!

Rond 11.30 uur zal onze voorzitter Jan de Ruiter stilstaan bij het 40 jarig jubileum van de Aca. Direct aansluitend is er de gelegenheid om te lunchen (aangeboden door de vereniging). Rond 13.00 uur vertrekken we voor een toertocht die is uitgezet door Carolien en Rob Gutmanis. Onderweg is er gelegenheid voor een drankje (voor eigen rekening) in een tussenstop. Zo rond 16.00 – 16.30 uur verwachten we jullie terug op de camping.  

We zullen dan bekend maken wie de fotowedstrijd (je mag nog inzenden tot 28 augustus op info@dyane.nl) heeft gewonnen, er is volop gelegenheid om elkaar te spreken en te proeven van het speciaal voor deze gelegenheid gebrouwen Acabier (eigen kosten) en rond 18.00 uur start de barbecue. Na de barbecue is er weer tijd voor de vorig jaar geïntroduceerde Pubquiz, waar je leuke prijzen mee kunt winnen en vooral je kennis met andere kan delen!

Vergeet niet om voldoende stoelen mee te nemen, voldoende drank, eten voor het ontbijt als je blijft kamperen en ook je eigen glas, beker, servies, bestek voor het eten!

Rest ons om jullie te groeten en we hopen jullie weer in zeer grote getalen te zien op ons Acafeest! En anders wellicht op onze eerstvolgende magazijndag op zaterdag 8 september. 


Share on Facebook!Share on Twitter!RedditDigg this story!Del.icio.usStumbleUpon

Hieronder de meeste recente berichten op onze facebook.


https://www.facebook.com/groups/1109569142507307/?ref=bookmarks Emissiemetingen
Op zaterdag 8 juni gaat FEHAC in Geldermalsen emissiemetingen verrichten aan oldtimers. Hiervoor zoekt de FEHAC 10 personenauto’s van bouwjaar 1970-1987. Deze moeten motorisch goed onderhouden en recent goed afgesteld zijn. De brandstof mag benzine, diesel of LPG zijn. Hoge voertuigen, zoals bussen, passen niet op de rollenbank.
De voertuigen worden op een rollenbank bij verschillende snelheden getest op verschillende emissiestoffen waaronder CO, HC, NOx, PM10 etc. De FEHAC wil het verschil meten met moderne personenauto’s.
Meldt u aan zodat ze uit de aanmeldingen een selectie kunnen maken van representatieve voertuigen.
De meting duurt maximaal 1 uur en ze spreken met je een tijd af waarop je met het voertuig op bedrijfstemperatuur in Geldermalsen moet zijn. De contactpersoon voor deze dag is Laszlo Mogyorossy (Commissie Personen Auto’s).

Wil je deelnemen aan deze metingen en is je auto recent afgesteld, meld je dan meteen aan op secretariaat@fehac.nl

Het zou immers goed zijn als er ook een A-type wordt gemeten. Daarmee zouden we dan ook kunnen aantonen dat onze auto's niet teveel vervuilen.

 

 

Sinds 12 april is onze vernieuwde rubriek: "Vraag en Aanbod" weer online. Je kunt hier een advertentie plaatsen waarmee je je Dyane of Acadiane of onderdelen daarvan te koop kunt aanbieden of waarin je iets te koop kunt vragen voor je Dyane of je Acadiane. Er zijn verder geen voorwaarden aan verbonden. Natuurlijk wel dat je het netjes houdt! Na een half jaar wordt de advertentie verwijderd. Als inmiddels iets is verkocht, of je hebt gevonden wat je zoekt, geef dat dan ook even door, dan halen we de advertentie weg.

Om advertenties te lezen of te plaatsen dien je echter wel ingelogd te zijn op deze site.

Pagina's: [1] 2