Dyane Vereniging Nederland

Mededeling

Zaterdag 15 juni 2024: Wereldtoertocht vanuit Hotel de Wereld!

Op 15 juni 2024 is het weer zover: de Wereldtoertocht van de Dyane Vereniging vanaf Hotel De Wereld in Wageningen.

Net als vorig jaar worden de deelnemers aan de toertocht op zaterdag 15 juni tussen 10:30 uur en 11:00 uur verwacht in hotel De Wereld, 5 Mei plein 1 te Wageningen. Jullie worden ontvangen met koffie/ thee en gebak. Tussen 11:30 uur en 12:00 uur vertrekken de auto’s in groepjes van drie of vier voor de toertocht.

Omdat het hotel in het centrum van Wageningen ligt, druk bezocht wordt en (parkeer- en terras)ruimte beperkt is, is het noodzakelijk dat je je voor deelname aanmeldt. Wij moeten een week voor de toertocht, dus op vrijdag 7 juni, het aantal auto’s en deelnemers opgeven bij hotel De Wereld.

Voor deze hen die zich hebben aangemeld is er dan parkeer- en terrasruimte gereserveerd. Zonder aanmelding vooraf is dat er dus niet! Er deden in 2023 33 auto’s mee (64 personen). Gaan jullie dit aantal vergroten? Naar schatting is 98% van de (bijna 60 km lange) tocht nieuw en gaat weer over kleine weggetjes zoals altijd.

De rit is uitsluitend bedoeld voor betalende leden van de Dyane Vereniging en leden van andere A-Type verenigingen.

Opgeven.
Zoals gezegd graag uiterlijk 6 juni 2024 opgeven via info@dyane.nl onder vermelding van Wereldtoertocht, aantal auto’s en aantal personen.
Pagina's: [1]

 

De Dyane Vereniging Nederland (DVN) is een vereniging die is opgericht met het doel om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden. Momenteel heeft de vereniging 347 leden (24-01-2024) In 2022 bestond de Dyane 55 jaar en in 2023 de Acadiane 45 jaar!

Om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden zet de vereniging zich in om dit te doen tegen zo laag  mogelijke kosten voor de berijder. Om het een en ander zo goedkoop mogelijk te maken heeft de Dyane vereniging een aantal voordelen te bieden zoals goede en schaarse onderdelen en technische bijstand bij problemen. Tevens geeft je lidmaatschap bij onze vereniging je meestal korting op een (oldtimer) autoverzekering. Als lid van de Dyane Vereniging mag je ook onderdelen kopen bij de Ami-vereniging en kan je voor een redelijk bedrag je auto erkend laten taxeren! Daarnaast verschijnt er 4 maal per jaar een clubblad en organiseert de vereniging diverse evenementen zoals toertochten, het jaarlijkse Dyane-Acadiane Treffen en technische evenementen. 

Op deze website vind je ook het Dyane Forum. Je kunt je via de knop linksboven op deze pagina ("registreren") jezelf aanmelden voor het forum. Maar let op: als je geen lid bent van de Dyane Vereniging heb je beperkte toegang tot de website en het forum.

Als DVN lid heb je op deze site exclusief toegang tot onze oude clubbladen en mooie folders en andere leuke dingen die we hier verzamelen. Zorg dat je bij je registratie voor het forum vermeldt dat je DVN lid bent met je lidmaatschapsnummer, dan kun je al deze dingen ook bekijken.

Update: 24-01-2024
Pagina's: [1]