Dyane Vereniging Nederland

Pagina's: [1]

Magazijn Dyane Vereniging Nederland

Bestellingen of meer informatie: 

LET OP: in verband met de Covid maatregelen is het magazijn momenteel alleen op afspraak geopend. Je kunt een wensenlijst en tijdstip dat je wilt komen mailen aan info@dyane.nl


Bestelling kunnen gedaan worden bij  Menno Maathuis liefst via ons mailadres: info@dyane.nl.

Adres magazijn:

Schaijkseweg 5
5411 RL  Zeeland (NB)
Telefoonnummer van Menno Maathuis: 06-46017632  
Openingstijden:

Elke 2e zaterdag van de maand van 10.00 tot 15.00 uur. Koffie staat dan klaar in de vernieuwde koffiehoek en je kunt de benodigdheden voor je Dyane of Acadiane kopen of bestellen. Meestal is er een zelfgebakken of bereide lekkernij bij de koffie of voor de lunch. Een greep daaruit: januari>>Dyanebollen en Acaflappen, februari >> snert, juni wordt pannenkoekenmaand, oktober >> appeltaart, december >> speculaas

NB. als je iets besteld hebt en dat per post van ons hebt gekregen en je wilt dat terugsturen, neem dan eerst contact op met Menno Maathuis. Hij geeft je dan het juiste adres om het pakket te retourneren. SVP niet naar de Schaijkseweg sturen, want wij hebben daar geen postbus en anders wordt onze verhuurder lastig gevallen met pakketjes voor ons. Dank jullie wel!


Route omschrijving:

Oudenrijn Utrecht


Afslag A2 richting Den Bosch.

Na +48 km knooppunt Hintham.
Afslag A59 richting Oss.
Na +17 km afslag (16) Oss oost,
Op kruispunt rechtdoor N324 op
Na +/- 6 à 7 km rotonde rechtsaf N277 richting Grave / Zeeland
1e rotonde rechtdoor (de N277 linksaf richting Zeeland negeren)
2e rotonde rechtsaf Voederheil (straatnaam) in
Na 500m rechtsaf weg vervolgen de Schaijksewg op.

De boerderij is aan de linkerkant aan het begin, nr. 5.

Het erf oprijden langs boerderij.
Doorrijden langs schuur en achterop erf parkeren.Prijzen onderdelen:


We hebben helaas geen prijslijst online staan. Als je mailt met info@dyane.nl zal Menno Maathuis je zo spoedig mogelijk de prijs doorgeven.

Doorverkoop of handel in bij de Dyane Vereniging Nederland gekochte goederen is verboden.

Vanzelf sprekend dient er eerst afspraak gemaakt te worden met Menno Maathuis m.b.t. het afhalen van de onderdelen.


Let op: De Dyane Vereniging Nederland wordt geheel gedreven door vrijwilligers.
Dit houdt in dat niet altijd binnen twee of drie dagen gereageerd kan worden op uw telefoontjes, E-mails etc. Natuurlijk wordt gepoogd altijd zo spoedig mogelijk te reageren. Ons magazijn is de tweede zaterdag in de maand open. Levertijden van onderdelen is sterk afhankelijk van beschikbaarheid maar rekent u uiterlijk op ongeveer 3 a 4 weken. Wij vragen daarvoor uw begrip


Op de extra opruimdag eind oktober en op onze laatste magazijndag heeft Marcel een deel van de stellingen vergroot waardoor we ruimte hebben gekregen om onze originele carrosserie-onderdelen veilig en goed op te bergen. Op de foto's zien jullie dat we de onderdelen inspuiten met lijnolie om ze zoveel mogelijk te conserveren. Op de laatste foto is de opbergkast te zien. ooit zullen deze onderdelen mogelijk van pas komen om te dienen als voorbeeld om ze na te maken??

Zo richten wij ons magazijn steeds beter en overzichtelijker in!


Zoals jullie weten hebben wij in ons magazijn plek om je Dyane of Acadiane te stallen. De kosten zijn € 25,- per maand. Vooraf teken je een huurovereenkomst en je betaalt per automatische incasso.

Ben je bezig met meerdere projecten en wil je je Dyane of Aca tijdelijk of voor langer stallen? Bel met Menno Maathuis (zie bestuur voor zijn telefoonnummer) of schrijf een mail aan info@dyane.nl.


 


Tevens zullen de vilten pakkingsets voor de luchtregelaar
s in het dashboard weer volop verkrijgbaar zijn. Jo Damoiseaux heeft zo'n 25 sets gemaakt.
 


De winterstop (al dan niet door de belastingmaatregel afgedwongen) is natuurlijk bij uitstek de gelegenheid is om de matig of slecht sluitende pakkingen van de luchtdoorvoerroosters te vervangen.
Het magazijn van de Dyane Vereniging is gevestigd aan de Schaijkseweg 5 in Zeeland (NBr). Iedere tweede zaterdag van de maand is het open van 10.00 tot 15.00 uur. Je kunt daar goedkoop zeldzame onderdelen voor je Dyane en/of Acadiane kopen. Tevens ben je welkom om gewoon een praatje te komen maken, koffie of thee te drinken met meestal daarbij iets lekkers (zelfgebakken door een lid van onze Vereniging), je kunt vragen komen stellen, je kunt je ervaringen delen met andere leden, of gewoon wat rondkijken. Je moet lid van de vereniging zijn om onderdelen te mogen kopen. Je kunt niet pinnen, maar wel een eenmalige machtiging afgeven om het bedrag van je bankrekening te laten afschrijven. Je kunt ter plekke ook lid worden en gelijk inkopen doen. Lidmaatschap is slechts € 35,00 per jaar.


Tot ziens in het magazijn!


  

Pagina's: [1]