Dyane Vereniging Nederland

       
Forum Dyane Vereniging Nederland

Recente berichten

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Interieur / sticker bandenspanning
« Laatste bericht door Harry Gepost op 03-10-2020 19:24 »
Hallo,

wie weet waar de sticker van de bandenspanning zit?

GRT. Harry
22
Versnellingsbak / Re: welke versnellingsbak
« Laatste bericht door Menno Gepost op 09-09-2020 20:21 »

Op de site van Jeroen Cats staat een overzicht van bakken.
Cats-citroen.com

Geeft dat antwoord op je vraag?
23
Inmiddels is bekend gemaakt dat door de aangescherpte regels dit evenement niet doorgaat!
24
Versnellingsbak / welke versnellingsbak
« Laatste bericht door Roel van de Wal Gepost op 20-08-2020 21:29 »
Ik ben vandaag begonnen aan een versnellingsbak met de code
AM 331-96 c.

Iemand een idee aan welk motortype deze gekoppeld dient te zijn?
25
Evenementen - Dyane Vereniging Nederland / Zaterdag 5 september 2020 Tourrit Zuid-Veluwe
« Laatste bericht door Quinten Gepost op 19-08-2020 08:21 »
Laatste nieuws over de tourrit op zaterdag 5 september 2020.
Zoals we eerder hebben verteld, gaat ons jaarlijkse kampeerweekend niet door. We vinden het te ingewikkeld om onder deze omstandigheden iets te organiseren waarbij iedereen veilig plezier kan maken. Wat Carolien Gutmanis wel heeft gedaan is een mooie rondrit uitzetten op de Zuid-Veluwe. In verband met de planning en logistiek is het echt noodzakelijk dat je je van te voren (uiterlijk 2 september 2020!) even aanmeldt per mail: info@dyane.nl. Je krijgt dan vooraf een GPX-bestand wat je op je navigatie kunt zetten. Bij de start van de rit kan je (ook) een route op papier krijgen. Als je je niet aanmeldt vooraf hebben we geen GPX-route en ook geen lunchpakket en ijsbon voor je!
1.   Op zaterdag 5 september kan je tussen 11.00 uur en 12.00 uur melden op de parkeerplaats bij het Veluws Natuurcentrum (adres: Natuurcentrum Veluwe, Groot Ginkelseweg 2A, Ede). Daar krijg je dus ook een lunchpakket /ijsbon mee.
2.   We rijden zoveel mogelijk individueel. Wil je met meer auto’s samen rijden dan kan dat uiteraard. Dat regel je dan zelf maar houd rekening met de 1,5 m regel op het moment dat je ergens stopt om iets te eten, drinken, of wat dan ook.
3.   Onderweg in de route kom je verschillende plaatsen tegen om even te stoppen. Je kunt dan eventueel iets eten of drinken op eigen kosten.
4.   Net voor je tijdens de rit de A50 bereikt, is aan de rechterkant een parkeerplaats. Daar staat Rob Lankwarder met zijn ‘Aca’diane en ijscaravan. Hier kan met de bon een ijsje gehaald worden. (de exacte locatie staat op de routebeschrijving).
5.   De rit eindigt op de parkeerplaats van Van der Valk (adres: Amsterdamseweg 505, 6816 VK Arnhem). Wie dat wil kan hier eventueel iets eten of drinken, maar de vereniging gaat hiervoor niets regelen. Hier vind je de regels die Van der Valk hanteert voor ieders veiligheid (reserveren verplicht!): https://www.hotelarnhem.nl/veilig-en-vertrouwd#faciliteiten
6.   Het is onze bedoeling om in principe alleen de parkeerplaats te gebruiken. Let op dat je in je enthousiasme niet met een te grote groep bij elkaar gaat staan waardoor het voor andere parkeerders lastiger wordt om de afstandsregels in acht te nemen!
7.   Al met al is het niet de gezellige ontmoetingsdag zoals we die graag zien in onze vereniging. Maar er bestaan nu eenmaal beperkende regels en als we wel gezellig zouden samenkomen op de manier die wij leuk vinden, kunnen wij als vereniging niet instaan voor ieders veiligheid.
We danken Carolien, die haar vakantie mede heeft gebruikt om de rit uit te zetten en allerlei corona-proof locaties af te gaan. We hopen jullie toch op enig moment en op een of andere wijze te zien op 5 september! Aanmelden voor 2 september op info@dyane.nl onder vermelding met hoeveel personen je bent i.v.m. de lunchpakketten. En als je vegetarisch wilt eten, geef dat dan ook door!
Namens het bestuur
Quinten Niessen26
Hieronder uitnodiging voor bijwonen van een Citroën weekend in september!

Hallo,
Wij zijn (Richard Langelaar/Arie Haanepen ) de organisatoren van citro-classica op 19 en 20 sept 2020 op vliegveld twente .
We zouden het leuk vinden als jullie hier bekendheid aan willen geven op jullie site of facebook of op een andere manier om dit tot een gezellig event te maken (de tijd is immers niet meer zo lang tot dit event!dit komt door de corona maar we mogen nu door gaan met de corona regels van nu !! daar kunnen we aan voldoen!  Zie meer info op www.Citro-classica.nl
 
We hebben ook een camping/ Ontbijt / zaterdag feestavond met barbeque en live muziek/ overdag vermaak voor jong en oud straattheater en een BTO (buiten twentse opvang ) voor de kinderen/ onderdelen markt/ brocante markt / en vooral veel gezelligheid !!!
 
Of als jullie het leuk vinden om te komen staan met een stand  zie dan hier bij de bijlage een inschrijfformulier !
 
We hopen dat jullie willen komen op dit unieke eerste Citroën  event van dit jaar !!
 
M.v.g.
Richard

Stichting "Citro-Classica"
 
www.citro-classica.nl
citroclassica@gmail.com
 
+31 6 50668960 (Richard)
+31 6 53702074 (Arie)
27
Evenementen - Dyane Vereniging Nederland / zondag 11 oktober 2020: GEEN Brabantrit
« Laatste bericht door Quinten Gepost op 28-07-2020 14:37 »
Het zal jullie beslist niet ontgaan zijn dat de verspreiding van het coronavirus in alle heftigheid weer aan een opmars bezig is.
Dat is dan ook de reden dat de Dyane Vereniging zijn verantwoordelijkheid neemt en afziet van deelname aan de geplande Brabantrit op 11 oktober. Wellicht wordt de rit op een nader te bepalen datum alsnog gereden, maar daar krijgen jullie dan tijdig bericht van. De leden die zich al hadden opgegeven voor deze rit, hebben inmiddels persoonlijk bericht hiervan gekregen.
28
Vraag en Aanbod / Gevraagd, Acadiane koets
« Laatste bericht door Dirk D Gepost op 26-07-2020 10:23 »
Wie heeft er nog een redelijk tot goede koets staan en wil die wel verkopen?
Mag best werk aan zitten.

De koets van mijn project is zo slecht dat ik er geen heil in zie om die op te knappen.
Zie https://flic.kr/s/aHsmMRrDzJ
Graag een pb of mail naar dirk2cv@gmail.com als je wat hebt staan en er tegen een nette prijs vanaf wil.
Alvast bedankt voor de moeite.
Dirk

Foto ter indicatie
DF386845-8A3E-436A-8FFE-05F0F1FE84BA by Dirk2cv, on Flickr
29
Electronica / Vraag over verlichting
« Laatste bericht door Pearlenbacher Gepost op 24-07-2020 09:57 »
Hoi ik heb weer iets raars. Gisteren was mijn koplamp aan 1 kant kapot, ik dacht lampje maar het bleek de bedrading . Ik dit gerepareerd maar bij het terugplaats en van de lamp doet nu aan beide kanten alleen groot licht het. De normale verlichting functioneert nu niet meer. Iemand een idee hoe dit kan . Het is gebeurd na alles weer correct te hebben aangesloten. 

Tevens zoek ik hulp voor de deur opener aan de bestuurderskant zie mijn andere vraag

Bedankt

Jeroen

30
Interieur / Probleem met deur opener binnen
« Laatste bericht door Pearlenbacher Gepost op 23-07-2020 23:41 »
Vandaag wil het openen van de deur passagierskant niet meer werken. Wd 40 gespoten, bekleding er af gehaald. De stang zit gewoon vast. Maar hier is geen beweging in te krijgen.  Het knopje en slot werkt gewoon aan de buitenkant. Wat is hier fout en is dit nog te krijgen. Vraag 2 is dan gelijk hoe monteer je het aangezien je weinig ruimt hebt om het vast te zetten.

Bedankt
Pagina's: 1 2 [3] 4 5 ... 10