Dyane Vereniging Nederland

Dyane Vereniging Nederland => Magazijn - Dyane Vereniging Nederland => Topic gestart door: Menno op 30-01-2020 17:45

Titel: Zaterdag 11 juli: magazijn geopend
Bericht door: Menno op 30-01-2020 17:45
In verband met de soepelere maatregelen van de overheid hebben we de komende magazijndag uitsluitend nog de anderhalve meter regel waar iedereen aan moet voldoen! Natuurlijk gaan we er van uit dat je je verstand gebruikt en overigens nog voorzichtig zult zijn voor je eigen én andermans gezondheid! Regelmatig handen reinigen/wassen blijft natuurlijk ook belangrijk.

Jullie hoeven je vooraf niet aan te melden voor de magazijndag, hoewel het magazijnteam het in alle gevallen handig en prettig vindt als je ruim voorafgaand aan de magazijndag af een lijstje stuurt met wat je nodig denkt te hebben. Menno kan er dan voor zorgen dat hij eventueel nog tijdig een bestelling kan doen voor iets wat we niet op voorraad hebben!

Er zijn nog geen traktaties bij de koffie/thee, dus neem zelf iets mee als je behoefte hebt.

In ieder geval zijn jullie aanstaande zaterdag weer van harte welkom bij onze magazijndag aan de Schaijkseweg 5 in Zeeland (NBr.) tussen 10.00 en 15.00 uur.
Goed nieuws is ook dat het magazijn op 8 augustus GEOPEND zal zijn, omdat velen van het magazijnteam niet op vakantie zijn.