Dyane Vereniging Nederland

Mededeling

Zaterdag 11 december Magazijndag

VOORAF OPGEVEN VIA info@dyane.nl VERPLICHT

Zaterdag 11 december is het weer magazijndag. Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 15.00 uur aan de Schaijkseweg 5 in Zeeland (NBr). Maar: er zijn wel weer spelregels voor het bezoek aan ons magazijn! Deze zijn niet gewijzigd ten opzichte van 13 november. Na de verrukkelijke vlaaien van Wim is het nu de beurt aan mij om traditiegetrouw speculaas brokken en gevulde speculaas te maken. 

We hebben drie tijdsloten waarbinnen je je onderdelen kunt komen halen en of vragen stellen en/of lid worden van onze vereniging. Uitgangspunt is dat we het veilig willen laten zijn voor iedereen, zowel voor onze bezoekers als voor onze magazijnmedewerkers! De tijden zijn als volgt:

10.00 tot 11.30
11.30 tot 13.00
13.00 tot 15.00

Hoe werkt het: Je stuurt vooraf een mail naar info@dyane.nl waarin je aangeeft op welk tijdstip je bij 1e én 2e voorkeur wilt komen. Dan krijg je een bevestigingsmail met daarin het tijdslot waarbinnen je je onderdelen kunt komen halen. Allemaal erop gericht dat de leden toch kunnen doorgaan met werken aan hun Acadiane of Dyane én tegelijkertijd de kans op besmetting in het magazijn zo klein mogelijk is. In deze mail krijg je nadere toelichting over je eventuele bezoek aan het magazijn. Natuurlijk kan je nog steeds ook onderdelen toegezonden krijgen als je hiervoor een wensenlijst stuurt aan info@dyane.nl.

Uiterlijk vrijdag 10 december 15.00 uur opgeven svp.

De onvermijdelijke regels:

  1. We zien het magazijn uitsluitend als winkel en dus gegeven de omstandigheden niet meer als onmoetingsplaats. Je mag één persoon meenemen want we snappen dat je soms iemand mee wilt nemen voor advies etcetera).

  2. Het zelf grasduinen tussen gebruikte onderdelen doen we nu niet. Blijf alsjeblieft vóór de toonbank!

  3. In het magazijn reinig je eerst je handen en je doet dat ook regelmatig tijdens je bezoek en je draagt (behalve bij koffiedrinken) een mondkapje en loopt zo min mogelijk rond.

  4. Er is koffie aanwezig omdat velen een behoorlijk eind moeten rijden om ons magazijn te bezoeken. Je bent voorzichtig met het onnodig aanraken van allerlei attributen bij het koffie inschenken. Reinig je handen voor het koffie inschenken.

  5. Je houdt afstand van iedereen aanwezig in het magazijn en geeft elkaar de ruimte om veilig te passeren.

  6. Je vertrekt zo snel mogelijk als je de onderdelen hebt afgerekend om meer ruimte te geven aan de magazijnmedewerkers om de volgende klant te bedienen.

  7. Het lijkt ons onnodig te zeggen dat je bij de minste gezondheidsklachten niet komt!Recente Forum topics

 

De Dyane Vereniging Nederland (DVN) is een vereniging die is opgericht met het doel om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden. Momenteel heeft de vereniging 324 leden (16-11-2021) In 2017 vierden we de 50ste verjaardag van de Dyane en in 2018 de 40ste van de Acadiane.

Om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden zet de vereniging zich in om dit te doen tegen zo laag  mogelijke kosten voor de berijder. Om het een en ander zo goedkoop mogelijk te maken heeft de Dyane vereniging een aantal voordelen te bieden zoals goede en schaarse onderdelen en technische bijstand bij problemen. Tevens geeft je lidmaatschap bij onze vereniging je meestal korting op een (oldtimer) autoverzekering. Als lid van de Dyane Vereniging mag je ook onderdelen kopen bij de Ami-vereniging en kan je voor een redelijk bedrag je auto erkend laten taxeren! Daarnaast verschijnt er 4 maal per jaar een clubblad en organiseert de vereniging diverse evenementen zoals toertochten, het jaarlijkse Dyane-Acadiane Treffen en technische evenementen. 

Op deze website vind je ook het Dyane Forum. Je kunt je via de knop linksboven op deze pagina ("registreren") jezelf aanmelden voor het forum. Maar let op: als je geen lid bent van de Dyane Vereniging heb je beperkte toegang tot de website en het forum.

Als DVN lid heb je op deze site exclusief toegang tot onze oude clubbladen en mooie folders en andere leuke dingen die we hier verzamelen. Zorg dat je bij je registratie voor het forum vermeldt dat je DVN lid bent met je lidmaatschapsnummer, dan kun je al deze dingen ook bekijken.Update: 16-11-2021