Dyane Vereniging Nederland

Mededeling

Zaterdag 10 december 2022: magazijndag

Alweer de laatste magazijndag van het jaar! Sint is dan al gevierd, maar niets staat je in de weg om het ultieme kerstcadeau te kopen voor je Dyane of je Acadiane. Ga je dit jaar eindelijk die toch erg verrotte binnen-achterspatborden vervangen? Die voorruitstijl? De C-stijl? Of die grotere klus aan je motor Wij hebben alles in huis zodat je je auto niet hoeft teleur te stellen.

Zowel Quinten als Wim zijn verhinderd op die zaterdag, dus er zal zeker wat bij de koffie zijn, maar niet de zelfgebakken heerlijkheden die jullie gewend zijn,

Van 10.00 uur tot 15.00 uur ben je op zaterdag 10 december van harte welkom aan de Schaijkseweg 5, 5411 RL Zeeland (NBr.). 


Recente Forum topics

 

De Dyane Vereniging Nederland (DVN) is een vereniging die is opgericht met het doel om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden. Momenteel heeft de vereniging 333 leden (03-11-2022) In 2022 bestond de Dyane 55 jaar en in 2023 bestaat de Acadiane 45 jaar!

Om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden zet de vereniging zich in om dit te doen tegen zo laag  mogelijke kosten voor de berijder. Om het een en ander zo goedkoop mogelijk te maken heeft de Dyane vereniging een aantal voordelen te bieden zoals goede en schaarse onderdelen en technische bijstand bij problemen. Tevens geeft je lidmaatschap bij onze vereniging je meestal korting op een (oldtimer) autoverzekering. Als lid van de Dyane Vereniging mag je ook onderdelen kopen bij de Ami-vereniging en kan je voor een redelijk bedrag je auto erkend laten taxeren! Daarnaast verschijnt er 4 maal per jaar een clubblad en organiseert de vereniging diverse evenementen zoals toertochten, het jaarlijkse Dyane-Acadiane Treffen en technische evenementen. 

Op deze website vind je ook het Dyane Forum. Je kunt je via de knop linksboven op deze pagina ("registreren") jezelf aanmelden voor het forum. Maar let op: als je geen lid bent van de Dyane Vereniging heb je beperkte toegang tot de website en het forum.

Als DVN lid heb je op deze site exclusief toegang tot onze oude clubbladen en mooie folders en andere leuke dingen die we hier verzamelen. Zorg dat je bij je registratie voor het forum vermeldt dat je DVN lid bent met je lidmaatschapsnummer, dan kun je al deze dingen ook bekijken.Update: 03-11-2022