Dyane Vereniging Nederland

Mededeling

Zaterdag 14 mei: magazijndag met gehaktballen

Zaterdag 14 mei aanstaande is het weer zo ver: magazijndag! We hopen op mooi weer. De vorige keer beloofde gehaktballen van Arend Reijm zullen op deze magazijndag acte de préséance geven! Voor de vegetariërs is er een alternatief!
Maar laten we niet vergeten waar de magazijndag echt voor bedoeld is: we ontmoeten elkaar, we wisselen nieuwtjes uit, technische tips, sterke of minder sterke verhalen en bovenal zijn we in staat om onze noodzakelijke onderdelen aan te schaffen. Dus tot ziens aan de Schaijkseweg 5 in Zeeland (NBr) tussen 10.00 en 15.00 uur.


Recente Forum topics

 

De Dyane Vereniging Nederland (DVN) is een vereniging die is opgericht met het doel om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden. Momenteel heeft de vereniging 331 leden (10-04-2022) In 2017 vierden we de 50ste verjaardag van de Dyane en in 2018 de 40ste van de Acadiane.

Om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden zet de vereniging zich in om dit te doen tegen zo laag  mogelijke kosten voor de berijder. Om het een en ander zo goedkoop mogelijk te maken heeft de Dyane vereniging een aantal voordelen te bieden zoals goede en schaarse onderdelen en technische bijstand bij problemen. Tevens geeft je lidmaatschap bij onze vereniging je meestal korting op een (oldtimer) autoverzekering. Als lid van de Dyane Vereniging mag je ook onderdelen kopen bij de Ami-vereniging en kan je voor een redelijk bedrag je auto erkend laten taxeren! Daarnaast verschijnt er 4 maal per jaar een clubblad en organiseert de vereniging diverse evenementen zoals toertochten, het jaarlijkse Dyane-Acadiane Treffen en technische evenementen. 

Op deze website vind je ook het Dyane Forum. Je kunt je via de knop linksboven op deze pagina ("registreren") jezelf aanmelden voor het forum. Maar let op: als je geen lid bent van de Dyane Vereniging heb je beperkte toegang tot de website en het forum.

Als DVN lid heb je op deze site exclusief toegang tot onze oude clubbladen en mooie folders en andere leuke dingen die we hier verzamelen. Zorg dat je bij je registratie voor het forum vermeldt dat je DVN lid bent met je lidmaatschapsnummer, dan kun je al deze dingen ook bekijken.


Update: 10-04-2022