Dyane Vereniging Nederland

Mededeling

Zaterdag 12 november 2022: magazijndag

Met het korten van de dagen en het vallen van de bladeren weten we dat voor velen van ons weer een relatieve rustperiode optreedt door de Dyane of Acadiane lekker binnen te houden.  Dan kom je gewoon met een andere auto voor de gezelligheid naar het magazijn. De andere categorie leden die de auto binnen laten staan zullen zeker langskomen om de broodnodige onderdelen te scoren voor de reparatie, restauratie of verfijning van de Acadiane of Dyane. Het magazijn is goed uitgerust met nieuwe en gebruikte onderdelen. Komende magazijndag zal Quinten iets bakken. Misschien wel Engardiner Nusstorte. Maar wellicht ook iets anders. Hou Facenbook daarvoor in de gaten.  
Van 10.00 uur tot 15.00 uur ben je zaterdag 12 november van harte welkom aan de Schaijkseweg 5, 5411 RL Zeeland (NBr.).


Recente Forum topics

 

De Dyane Vereniging Nederland (DVN) is een vereniging die is opgericht met het doel om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden. Momenteel heeft de vereniging 333 leden (03-11-2022) In 2022 bestond de Dyane 55 jaar en in 2023 bestaat de Acadiane 45 jaar!

Om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden zet de vereniging zich in om dit te doen tegen zo laag  mogelijke kosten voor de berijder. Om het een en ander zo goedkoop mogelijk te maken heeft de Dyane vereniging een aantal voordelen te bieden zoals goede en schaarse onderdelen en technische bijstand bij problemen. Tevens geeft je lidmaatschap bij onze vereniging je meestal korting op een (oldtimer) autoverzekering. Als lid van de Dyane Vereniging mag je ook onderdelen kopen bij de Ami-vereniging en kan je voor een redelijk bedrag je auto erkend laten taxeren! Daarnaast verschijnt er 4 maal per jaar een clubblad en organiseert de vereniging diverse evenementen zoals toertochten, het jaarlijkse Dyane-Acadiane Treffen en technische evenementen. 

Op deze website vind je ook het Dyane Forum. Je kunt je via de knop linksboven op deze pagina ("registreren") jezelf aanmelden voor het forum. Maar let op: als je geen lid bent van de Dyane Vereniging heb je beperkte toegang tot de website en het forum.

Als DVN lid heb je op deze site exclusief toegang tot onze oude clubbladen en mooie folders en andere leuke dingen die we hier verzamelen. Zorg dat je bij je registratie voor het forum vermeldt dat je DVN lid bent met je lidmaatschapsnummer, dan kun je al deze dingen ook bekijken.Update: 03-11-2022