Dyane Vereniging Nederland

Mededeling

Zaterdag 13 april: magazijndag met Aca & Dyane ballen

Naast de traditionele Aca & Dyanebollen en -flappen hebben we ook nog de traditionele Aca & Dyane bállen! Arend Reym maakt voor ons weer een pan vol en serveert deze met broodjes de komende magazijndag. Je bent welkom tussen 10 en 15 uur aan de Schaijkseweg 5 in Zeeland (NBr.).

Behalve de heerlijke traktatie is het toch vooral heel gezellig en het kan leerzaam zijn om andere leden te ontmoeten. En natuurlijk hebben we vrijwel alle Dyane-onderdelen op voorraad: gebruikt en vaak ook nieuw. Als je wat speciaals zoekt, schrijf dan vooraf even een mailtje naar info@dyane.nl met beschreven wat je zoekt. Eventueel kunnen we dat vooraf dan nog bestellen. Tot zaterdag 13 april aanstaande!


 


Recente Forum topics

 

De Dyane Vereniging Nederland (DVN) is een vereniging die is opgericht met het doel om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden. Momenteel heeft de vereniging 347 leden (24-01-2024) In 2022 bestond de Dyane 55 jaar en in 2023 de Acadiane 45 jaar!

Om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden zet de vereniging zich in om dit te doen tegen zo laag  mogelijke kosten voor de berijder. Om het een en ander zo goedkoop mogelijk te maken heeft de Dyane vereniging een aantal voordelen te bieden zoals goede en schaarse onderdelen en technische bijstand bij problemen. Tevens geeft je lidmaatschap bij onze vereniging je meestal korting op een (oldtimer) autoverzekering. Als lid van de Dyane Vereniging mag je ook onderdelen kopen bij de Ami-vereniging en kan je voor een redelijk bedrag je auto erkend laten taxeren! Daarnaast verschijnt er 4 maal per jaar een clubblad en organiseert de vereniging diverse evenementen zoals toertochten, het jaarlijkse Dyane-Acadiane Treffen en technische evenementen. 

Op deze website vind je ook het Dyane Forum. Je kunt je via de knop linksboven op deze pagina ("registreren") jezelf aanmelden voor het forum. Maar let op: als je geen lid bent van de Dyane Vereniging heb je beperkte toegang tot de website en het forum.

Als DVN lid heb je op deze site exclusief toegang tot onze oude clubbladen en mooie folders en andere leuke dingen die we hier verzamelen. Zorg dat je bij je registratie voor het forum vermeldt dat je DVN lid bent met je lidmaatschapsnummer, dan kun je al deze dingen ook bekijken.

Update: 24-01-2024