Dyane Vereniging Nederland

Mededeling

Zaterdag 25 juni: Toertocht!

De rit zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 25 juni 2022 onder de naam ‘Dijken- en verenrit met start bij Restaurant Campman in Renkum. 
Alhoewel er hier en daar kleine stukjes overlap zijn met de rit van vorig jaar, is er een volledig nieuwe route samengesteld. Hierbij is er weer vanuit gegaan dat er zoveel mogelijk over smalle weggetjes gereden moest worden. Daar de pontveerovertochten vorig jaar als leuke onderbrekingen werden ervaren, komen er dit jaar vier pontveerovertochten in de route voor. Daarnaast zijn er relatief veel dijkwegen in de route opgenomen en daarmee is de naam van de tocht verklaard.

Net als vorig jaar worden de deelnemers aan de tocht tussen 10.00 en 11.00 uur op zaterdagochtend verwacht bij Restaurant Campman. 

Vooraf aanmelding op info@dyane.nl is verplicht!!
Iedereen krijgt bij aankomst een koffie (of thee) met gebak aangeboden door de Vereniging. Vanaf 11.00 / 11.15 uur wordt er gestart. Niet iedereen tegelijk, maar in kleine plukjes van steeds een paar auto’s.
Nadat de deelnemers bij Campman zijn vertrokken, voert de route hen vanaf de Veluwezoom door de Overbetuwe met een kleine uitstapjes door de Liemers en het Gelders Eiland in een grote lus weer terug naar Renkum, naar het startpunt van de toertocht waar ook de finish is.

Alles op een rijtje en aanvullende informatie:
• Dijken en verenrit: zaterdag 25 juni 2022 Start en Finish: Restaurant Campman Hartenseweg 23, 6871 NB Renkum
• Aankomst deelnemers tussen 10:00 uur en 11:00 uur
• Koffie/ thee met gebak, een traktatie van de vereniging
• Start tourrit vanaf 11:00 uur (in ‘plukjes’)
• Pontveren: drie keer pinbetaling mogelijk (2 keer € 2,60, 1 keer € 2,50 auto plus inzittenden) 1 keer contante betaling (auto met chauffeur € 2,00 + voor iedere passagier € 0,50)
• Op de routebeschrijving zullen relevante horecabedrijven worden aangegeven voor degenen die onderweg een hapje willen eten
• Voor hen die van ver komen: op een goede 2 km van het startpunt, ligt in hetzelfde bosgebied, maar dan aan de Wageningse kant ervan camping De Wielerbaan met kampeerplaatsen en vakantiebungalows (https://www.topparken.nl/recreatiepark-de-wielerbaan.
• In verband met de planning bij Campman is vooraanmelding noodzakelijk; deelnemers wordt verzocht zich uiterlijk 21 juni aan te melden bij info@dyane.nl.
Het belooft weer een fantastische rit te worden. Houd forum en facebook van de vereniging en je mailbox in de gaten voor nadere bekendmakingen.


Recente Forum topics

 

De Dyane Vereniging Nederland (DVN) is een vereniging die is opgericht met het doel om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden. Momenteel heeft de vereniging 332 leden (10-06-2022) In 2017 vierden we de 50ste verjaardag van de Dyane en in 2018 de 40ste van de Acadiane.

Om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden zet de vereniging zich in om dit te doen tegen zo laag  mogelijke kosten voor de berijder. Om het een en ander zo goedkoop mogelijk te maken heeft de Dyane vereniging een aantal voordelen te bieden zoals goede en schaarse onderdelen en technische bijstand bij problemen. Tevens geeft je lidmaatschap bij onze vereniging je meestal korting op een (oldtimer) autoverzekering. Als lid van de Dyane Vereniging mag je ook onderdelen kopen bij de Ami-vereniging en kan je voor een redelijk bedrag je auto erkend laten taxeren! Daarnaast verschijnt er 4 maal per jaar een clubblad en organiseert de vereniging diverse evenementen zoals toertochten, het jaarlijkse Dyane-Acadiane Treffen en technische evenementen. 

Op deze website vind je ook het Dyane Forum. Je kunt je via de knop linksboven op deze pagina ("registreren") jezelf aanmelden voor het forum. Maar let op: als je geen lid bent van de Dyane Vereniging heb je beperkte toegang tot de website en het forum.

Als DVN lid heb je op deze site exclusief toegang tot onze oude clubbladen en mooie folders en andere leuke dingen die we hier verzamelen. Zorg dat je bij je registratie voor het forum vermeldt dat je DVN lid bent met je lidmaatschapsnummer, dan kun je al deze dingen ook bekijken.


Update: 10-06-2022