Dyane Vereniging Nederland

Mededeling

Zaterdag 12 juni 2021: Magazijndag uitsluitend op afspraak!

Komende zaterdag is ons magazijn aan de Schaijkseweg 5 in Zeeland (NBr) weer open tussen 10.00 en 15.00 uur. Omdat we iedereen een zo veilig mogelijk bezoek aan ons magazijn gunnen en ook de vaste magazijnmensen zoveel mogelijk willen beschermen werken we komende zaterdag nog met het aanmeldingssysteem. Stuur een mail aan info@dyane.nl als je naar het magazijn wilt komen. Geef daarbij een tijdvak aan waarbinnen je wilt langskomen. Liefst niet allemaal tussen 10.00 en 12.00 uur. We snappen dat dat een prettige tijd is, maar kijk of je het ook iets later in kunt plannen!

In het magazijn houd je afstand tot elkaar en draag je een mondkapje als je niet eet of drinkt. Geef elkaar de ruimte, ook al geloof je zelf niet zo in de maatregelen. Je reinigt je handen geregeld en natuurlijk meld je je af als je klachten hebt! 

 

Recente Forum topics

De Dyane Vereniging Nederland (DVN) is een vereniging die is opgericht met het doel om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden. Momenteel heeft de vereniging 309 leden (9 januari 2021) In 2017 vierden we de 50ste verjaardag van de Dyane en in 2018 de 40ste van de Acadiane.

Om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden zet de vereniging zich in om dit te doen tegen zo laag  mogelijke kosten voor de berijder. Om het een en ander zo goedkoop mogelijk te maken heeft de Dyane vereniging een aantal voordelen te bieden zoals goede en schaarse onderdelen en technische bijstand bij problemen. Tevens geeft je lidmaatschap bij onze vereniging je meestal korting op een (oldtimer) autoverzekering. Als lid van de Dyane Vereniging mag je ook onderdelen kopen bij de Ami-vereniging en kan je voor een redelijk bedrag je auto erkend laten taxeren! Daarnaast verschijnt er 4 maal per jaar een clubblad en organiseert de vereniging diverse evenementen zoals toertochten, kampeerweekenden en technische evenementen. 

Op deze website vind je ook het Dyane Forum. Je kunt je via de knop linksboven op deze pagina ("registreren") jezelf aanmelden voor het forum. Maar let op: als je geen lid bent van de Dyane Vereniging heb je beperkte toegang tot de website en het forum.

Als DVN lid heb je op deze site exclusief toegang tot onze oude clubbladen en mooie folders en andere leuke dingen die we hier verzamelen. Zorg dat je bij je registratie voor het forum vermeldt dat je DVN lid bent met je lidmaatschapsnummer, dan kun je al deze dingen ook bekijken.Update: 09-02-2021