Dyane Vereniging Nederland

Menu

Mededeling

Zaterdag 16 juni Koffieklets bij 2CV club in Ederveen

Op zaterdag 16 juni zijn al onze leden uitgenodigd door de 2CV Club Nederland aan de  Meikade 47b, 6744 TB Ederveen. Van 10.00 tot 15.00 uur zijn we welkom in het clubhonk om verhalen te delen, bandjes te trappen en elkaar voitures te bewonderen!
Jan de Ruiter en Quinten Niessen zijn er rond elf uur in ieder geval aanwezig namens het bestuur. Dus doe je dakje open en kom gerust ook even langs, maak er een mooi dagje van!


Recente Forum topics

De Dyane Vereniging Nederland (DVN) is een vereniging die is opgericht met het doel om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden. Momenteel heeft de vereniging 274 leden (februari 2018) (Let wel: 241 leden in januari 2017!). Vorig jaar was het 50 jaar geleden dat de Dyane werd geïntroduceerd! Dit jaar in 2018 is het 40 jaar geleden dat de Acadiane werd geïntroduceerd. Weer een reden voor een feestelijk jaar.

Om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden zet de vereniging zich in om dit te doen tegen zo laag  mogelijke kosten voor de berijder. Om het een en ander zo goedkoop mogelijk te maken heeft de Dyane vereniging een aantal voordelen te bieden zoals goede en schaarse onderdelen en technische bijstand bij problemen. Tevens geeft je lidmaatschap bij onze vereniging je meestal korting op een (oldtimer) autoverzekering. Als lid van de Dyane Vereniging mag je ook onderdelen kopen bij de Ami-vereniging en kan je voor een redelijk bedrag je auto erkend laten taxeren! Daarnaast verschijnt er 4 maal per jaar een clubblad en organiseert de vereniging diverse evenementen zoals toertochten, kampeerweekenden en technische evenementen.

Als DVN lid heb je op deze site exclusief toegang tot onze oude clubbladen en mooie folders en andere leuke dingen die we hier verzamelen. Zorg dat je bij je registratie vermeldt dat je DVN lid bent, dan kun je al deze dingen ook bekijken.Update: 09-06-2018